O tânără a găsit 10.000 de lei pe stradă şi i-a păstrat. Ai cui erau banii și ce a urmat

Author: Alina Petre
Actualizat: 19 sep 2022, 23:10

O tânără a găsit 10.000 de lei pe stradă şi i-a păstrat

O tânără a găsit 10.000 de lei pe stradă şi i-a păstrat. Incidentul a avut loc în Botoșani.

O tânără a găsit 10.000 de lei pe stradă şi i-a păstrat.

Incidentul a avut loc în Botoșani.

Citeste si: Cine este femeia care susține că a fost agresată sexual de preotul Visarion Alexa. Acesta slujea în cartierul Militari

O tânără a găsit 10.000 de lei pe stradă şi i-a păstrat

O tânără din Botoşani a gasit, luni, o sumă de 10.000 de lei în zona Pieţei Centrale din municipiul Botoşani.

Tânăra este acum cercetată penal pentru că nu a predat banii autorităților, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu.

Ai cui erau banii

Banii aparţineau unui bărbat, de 52 de ani, din comuna Coţuşca, căruia i-au căzut din mapa în care îi păstra.

"Din cercetări, a rezultat faptul că aceasta, la data de 17 septembrie 2022, în timp ce se afla în zona Pieţei Centrale a observat, pe sol, lângă un autoturism, mai multe bancnote, pe care şi le-a însuşit pe nedrept.

Banii aparţineau unui bărbat, de 52 de ani, din comuna Coţuşca, căruia i-au căzut din mapa în care îi păstra", a afirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu.

Tânăra a restituit integral suma bărbatului care i-a pierdut, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de însuşire a bunului găsit.

O tânără a găsit 21.800 de lei într-un bancomat și a plecat cu ei

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş a dat în urmărire, miercuri, o tânără necunoscută, care a plecat cu suma de 21.800 lei, rămasă blocată într-un bancomat în urma unei tranzacţii eşuate.

"La data de 8 august a.c., un cetăţean s-a deplasat la sucursala unei bănci din municipiul Târgu Mureş pentru a depune într-un cont bancar 21.800 de lei. După ce banii au fost depuşi, ca urmare a unei erori a bancomatului, suma de bani a rămas blocată în interiorul locaşului, cetăţeanul în cauză nesesizând cele întâmplate. Astfel, suma care a rămas în interiorul locaşului de depunere a numerarului a fost însuşită, pe nedrept, ulterior, de către o persoană neidentificată", a arătat IPJ Mureş, într-un comunicat de presă.

O tânără a găsit 10.000 de lei pe stradă şi i-a păstrat. Ai cui erau banii și ce a urmat

Oamenii legii din Târgu Mureș au căutat-o pe femeia respectivă, dar, în cele din urmă, aceasta s-a prezentat la poliție.

Ulterior, femeia a mers la secție și a spus că nu a furat absolut niciun ban. Mai mult decât atât, aceasta a declarat că imaginea i-a fost afectată, deoarece fotografia cu ea s-a viralizat în mediul online.

Citeste si: Un eveniment straniu a avut loc la Castelul Balmoral, la doar cinci minute de când Regina Elisabeta a II-a a decedat

 


Cookies