O nouă eliminare a avut loc în „Casa iubirii”! Iată cine a părăsit emisiunea

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 26 dec 2023, 00:50

În ultima gală eliminatorie a emisiunii „Casa iubirii”, concurenții au avut parte de o altă eliminare emoționantă.

În gala eliminatorie de astăzi din emisiunea „Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv pe Kanal D, trei concurenți au fost la risc de eliminare: Radu, Marinel și Cris. Din păcate, doar doi dintre cei trei concurenți au reușit să se salveze.

Citește și: Cristina va izbucni în lacrimi: "Nu vreau să plece" Radu și Marinel, în prag de eliminare. Aflați ce se va întâmpla, duminică, 26 martie, în Casa iubirii, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cris, Radu și Marinel au urcat pe podiumul eliminării

Astăzi, pe podiumul eliminării, concurenții care au urcat au fost Cris, Marinel și Radu. Prima persoană care s-a salvat a fost Radu, fiind un motiv de bucurie pentru Cristina. Aceasta avea lacrimi în ochi în momentul în care îl privea pe Radu pe podium, cu un pas spre casă. ,,E un chin și mai mare să plece."

, a spus aceasta când a fost întrebată de Andreea Mantea dacă o să fie mai liniștită dacă acesta va pleca din emisiune.

Ultimii care au rămas pe podiumul eliminării au fost Cris și Marinel, urmând ca unul dintre ei să plece acasă. Spre dezamăgirea tuturor, cea care a fost eliminată este Cris, persoana care își dorea să mai rămână pentru a își descoperi bărbatul visurilor sale.

După ce a fost eliminată, Cris a declarat că s-a bucurat de această experiență, chiar dacă a fost destul de scurtă, motiv pentru care nu s-a putut bucura de voturile salvatoare ale spectatorilor.

„Nu îmi pare rău de nimic, am fost eu și atât. Nu știu dacă locul meu e aici, nici eu nu m-am regăsit, probabil s-a și văzut, chiar am primit multe mesaje de genul acesta.”

, a mărturisit Cris. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Drumurile Cristinei și ale lui Radu s-au despărțit. Concurentul a fost cel care a pus stop relației: „Eu cred că cel mai bine pentru noi doi acum este o pauză”

Cris a recunoscut că nu s-a regăsit în această emisiune

La câteva momente după ce aceasta a aflat că nu va mai fac parte din emisiunea „Casa iubirii”, întrebată de Andreea Mantea dacă ar mai repeta această experiență, aceasta a dat un răspuns negativ. Aceasta consideră că nu s-a regăsit în această emisiune, chiar admiratorii ei i-au atras atenția asupra acestui aspect.

,,Chiar am primit multe mesaje de genul acesta, că nu este chiar locul meu aici, nu știu în ce sens au spus-o telespectatorii, dar am simțit-o și eu într-un fel.”, a declarat Cris după vestea eliminării.

În final, Andreea Mantea i-a urat toate cele bune Biei, după care proaspăt eliminata concurentă și-a luat la revedere de la fete și de la băieți. 

Citește și: Radu a dezvăluit astăzi în Casa iubirii, care a fost motivul pentru care s-a îndepărtat de Cristina, după escapada lor romantică! Concurenta a ascultat cu inima strânsă afirmațiile halucinante lansate de Radu! „Nu pot să trec peste!”

 

 

Taguri:

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!