Drumurile Cristinei și ale lui Radu s-au despărțit. Concurentul a fost cel care a pus stop relației: „Eu cred că cel mai bine pentru noi doi acum este o pauză”

Autor: Lavinia Medrea

Drumurile Cristinei și ale lui Radu s-au despărțit

Sursa: Captură KANAL D

Azi, în ultima ediție a emisiunii „Casa iubirii”, Radu a decis să oprească relația cu Cristina.

Astăzi, în ultima ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, s-a lăsat cu lacrimi de durere din partea Cristinei.

Radu și Cristina s-au despărțit

Cristina și Radu au fost chemați, pe rând, în camera roșie. Ambii concurenți au fost vizibil emoționați și îndurerați.

„Știi care cred eu că e problema cea mai mare? Că n-am avut curajul să spun ce mă deranjează de la bun început și că a trebuit să mint crezând că

așa te pot proteja, când am făcut mai rău. Mă refer că trebuia să fi vorbit noi doi lucrurile astea la date și lucruri care, poate, le-aș fi făcut mai bine. Dar s-a ajuns aici și nu știu cum să mai ies din situația asta care e destul de nasoală. Și mă simt foarte rău”, a declarat Radu.

„Și eu (n.r.: se simte rău).

Și m-a durut foarte tare indiferența asta”
, a spus Cristina.

Citește și: Nona, în lacrimi, din cauza lui Patrick! Concurenta este din nou acuzată subtil de iubitul ei că îi atrage atenția lui Ionuț! „Să-mi sari în cap așa? Să începi o ceartă din nimic!” Aflați ce se va întâmpla, sâmbătă, 25 martie, în Casa iubirii, de la 16:00

„Dar nu e indiferență, Cristina. Nu e indiferență. Este un blocaj emoțional, este o presiune pusă pe umerii mei, este chestia asta, de nu mai știu ce să mai spun. Mi se pare că orice spun și orice fac e urât. Mi-am făcut un scut de a nu mai vorbi, de a nu mai face, de a nu mai avea reacție, că simt că nu-i bine. Tot weekend-ul am fost așa”, i-a explicat Radu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Eu niciodată nu mi-am dorit să te pun pe tine într-o lumină proastă, niciodată n-am făcut-o cu intenția asta.

Doare, nu pot să-ți explic!”, a spus, cu mâna pe inimă, Cristina.

Radu a fost cel care a decis să se despartă de Cristina

„Ce voiai să-ți spun, Cristina? Tocmai de asta am preferat să nu-ți spun, tu îmi cereai încontinuu explicații la ceva ce s-a întâmplat în mașina aia. Tu ai văzut bine cum eram în mașină, reacția aia a fost involuntară, și tu ai venit aici și-mi cereai în fiecare zi explicații”, spune Radu.

În acel moment, Radu a considerat că orice argument și orice justificare pe care ar putea s-o spună amândoi nu va duce la nimic bun. Cristina l-a încurajat să zică ce are de zis, moment în care Radu i-a spus că vrea o pauză.

„Eu cred că cel mai bine pentru noi doi acum este o pauză”, a spus Radu.

Citește și: Lucrurile se complică între Radu și Cristina: „Nu știu cum să procedez mai departe”. În ce direcție va merge relația dintre cei doi concurenți, după dezamăgirea trăită de Cristina

Imediat după cuvintele rostite de Radu, alarma care anunța că timpul în camera roșie a expirat a sunat. Cristina a ieșit valvârtej din cameră, s-a rezemat de perete și a început să plângă în hohote. Bianca a venit și a încercat s-o calmeze, luând-o în brațe și conducând-o pe canapea.

Ajuns în casa băieților, Radu i-a anunțat pe toți că el și Cristina s-au despărțit. Deși au vrut să-i fie alături, băieții nu s-au putut abține din a râde unii de alții, motiv pentru care Radu a ieșit pe terasă, nervos, acuzându-i de nesimțire pe colegii lui pentru că râd în timp ce el trece printr-o despărțire.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!