Radu a dezvăluit astăzi în Casa iubirii, care a fost motivul pentru care s-a îndepărtat de Cristina, după escapada lor romantică! Concurenta a ascultat cu inima strânsă afirmațiile halucinante lansate de Radu! „Nu pot să trec peste!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 24 mar 2023, 19:03
casa iubirii Foto(4)

Radu face dezvăluiri șocante in Casa iubirii

Sursa: Captură KANAL D

Momente jenante și tulburătoare astăzi în Casa iubirii! Radu a mărturisit în fața tuturor care este motivul pentru care s-a îndepărtat de Cristina! „Era totul mult prea roz și nu m-am gândit niciodată că se va ajunge aici!”

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii continuă cu noi momente de senzație, provocări uluitoare, multe surprize, însă și multe tensiuni și răsturnări spectaculoase de situație, de care au parte concurenții, mai ales cei care formează deja un cuplu în cadrul show-ului. După ce în ediția de joi, Radu a fost la un pas de a dezvăluit ce anume l-a determinat să se distanțeze de Cristina, astăzi, tânărul și-a luat inima în dinți și fără să îi pese de posibilele urmări nefaste a mărturisit care a fost motivul principal care i-a adus pe și pe iubita lui în

această situație dificilă, foarte aproape de despărțire.

Radu a dezvăluit astăzi în Casa iubirii, care a fost motivul pentru care s-a îndepărtat de Cristina după escapadă lor romantică

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a fost reluat subiectul care a creat multe controverse încă de zilele trecute, despre motivul real care a dus la răcirea relației dintre Radu și Cristina. Astăzi, Radu a fost din nou întrebat ce anume s-a petrecut pe drumul spre casă după escapadă romantică, iar în cele din urmă tânărul a dezvăluit faptul că nu și-a dorit nicio

clipă să facă astfel de afirmații care ar putea să fie dureroase pentru partenera lui, însă din cauza presiunii uriașe care a tot apăsat pe umerii lui în aceste zile, s-a văzut nevoit să dea cărțile pe față și să spună ce anume l-a afectat atât de mult.

Concurentul a mărturisit că totul a decurs foarte frumos pe durata întâlnirii lor, însă pe drumul spre casă, în mașină l-a deranjat ceva anume la Cristina, un miros care l-a bulversat, însă nu a putut să îi atragă atenția la acel moment, preferând să nu strice

magia întâlnirii lor. Radu a declarat că acela a fost motivul pentru care s-a închis mult în el și nu a vrut să spună nimănui gândindu-se că va trece ușor peste, însă s-a dovedit a fi un motiv important ce l-a pus foarte mult pe gânduri.

Andreea Mantea: Am venit să vorbesc cu Radu!

Radu: Aveam nevoie de d-voastră!

Andreea Mantea: Care e mult mai zâmbăreț decât este Cristina în casă fetelor! Ce s-a întâmplat? Tu îți dai seama că ea a plecat de aici cu alte gânduri, fără să înțeleagă care era problema? Ea credea că era un alt motiv și au lămurit-o fetele la hotel! Tu realizezi, că ea a fost în șoc la hotel! Ea refuză să creadă că asta e motivul! Ea este în șoc!

Radu: Ce să fac mai departe?

Citește și: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”

Andreea Mantea: Cred că ar fi trebuit să spui adevărul de la început!

Radu: Am întins ceva ce nu avea rost! Sunt conștient de acest lucru! De faptul că am încercat cumva să menajez o situație și să o fac să fie cât mai frumoasă și mai bună și am strâns în sufletul meu toate lucrurile astea, când trebuia să le zic de la început! Chiar dacă erau mai grave!

Andreea Mantea: Radu, dar chiar există problemele astea care să te dea înapoi?

Radu: Da! Așa sunt eu că persoană! Mi se pare un aspect important! Eu dacă-l simt nu mai pot să trec peste! Este un aspect care pe mine unul mă schimbă puțin!

Radu și Lorena, întâlnire uluitoare în camera roșie! Iată ce și-au spus cei doi concurenți și cum a reacționat Cristina! „S-a interesat de mine să i se aprobe lui teoriile!”

Citește și: Cristina și Radu au izbucnit în lacrimi! Cei doi concurenți din Casa iubirii, nu mai rezistă nici să se privească! Cristina este devastată de durere! Radu pune pe jar inima partenerei lui! „Este ceva despre care nu se poate vorbi aici!”

Citește și: Momente dramatice în Casa iubirii! Radu, decizie neașteptată în privința Cristinei! „Nu știu ce se întâmplă cu mine!”

 


Suzan din serialul Totul pentru familia mea și-a uluit fanii cu o apariție tulburătoare! Renumita actriță Ahu Yağtu părea transformată la nivelul fetei, dând impresia că a recurs recent la o nouă intervenție estetică, dar care a eșuat!