Cristina și Radu au izbucnit în lacrimi! Cei doi concurenți din Casa iubirii, nu mai rezistă nici să se privească! Cristina este devastată de durere! Radu pune pe jar inima partenerei lui! „Este ceva despre care nu se poate vorbi aici!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 23 mar 2023, 16:14

Cristina și Radu, tot mai aproape de despărțire! Concurentul are de gând să îi spună partenerei lui în particular motivul care l-a întors din drum! „E ceva ce nu vreau să spun aici! Lucrul asta m-a răcit! S-a întâmplat ceva între noi doi!”

Concurenții din Casa iubirii care deja formează un cuplu au parte la fiecare pas de noi provocări, momente surprinzătoare, pline de romantism, însă și de răsturnări neașteptate de situație, deoarece au orgolii puternice și își doresc să își impună fiecare punctul de vedere și să fie ascultat. De câteva zile încoace, Cristina și Radu sunt cei care au ajuns într-un mare impas, prima cumpăna a relației lor. Distanțarea celor doi îndrăgostiți se pare că s-ar fi produs la scurt timp după date-ul ep care l-au avut în afară platourilor de filmare de curând, acolo unde în ciuda faptului că

s-au bucurat de clipe frumoase, ceva anume s-a întâmplat și a dus la răcirea lor.

Cristina și Radu au izbucnit în lacrimi! Cei doi concurenți din Casa iubirii, nu mai rezistă nici să se privească

În ediția de astăzi, încă din prima parte a zilei, în Casa iubirii s-a creat o atmosfera tensionată și apăsătoare, deoarece Cristina și Radu au continuat să își lanseze replici bizare și dureroase.

La un moment dat, concurență s-a simțit atât de rănită și de marginalizată încât a izbucnit în lacrimi amare, determinându-l și pe partenerul ei să lăcrimeze, semn că și lui îi pare rău de situația în care au ajuns, deși păreau până nu demult cel mai reușit cuplu din emisiune.

Încă din prima parte a ediției de astăzi, Cristina și Radu au stat față în față, prin intermediul conexiunii de pe monitoare și au încercat, la sugestia colegilor lor din Casa iubirii, să dezvăluie ce anume a dus la distanțarea lor din ultimele zile.

Deși au încercat să ocolească adevăratele motive, în cele din urmă, Radu a fost cel care a recunoscut că lucrurile s-au răcit între ei la scurt timp după escapada lor romantică.

Bianca: Zi, te rog, ceva, Radu! Te rog!

Citește și: Arsurile la stomac- de ce apar si cum scapi de ele

Radu: Nu știu ce să mai zic, Bbianca! Nu știu ce mai simt în legătură cu noi doi! Pentru că în ultimul timp toate tensiunile astea dintre noi doi și-au pus foarte mult accentul și pe mine și ea!

Cristina: Problemele astea au apărut pe drumul spre casă!

Radu: Vreau doar să spun un singur lucru! Într-adevăr... că să pot să confirm odată pentru totdeauna! Recunosc! Aveți cuvântul meu de onoare că ceea ce urmează să spun acum este real! M-am zbătut tot weekendul după date în legătură cu acest aspect! L-am tot calculat, l-am tot analizat, l-am tot dezbătut în toate părțile, crede-mă... mă sufoc!

Horoscop chinezesc marți, 23 mai 2023: Zodiile care iau cele mai bune decizii. Intuiție extraordinară în ziua Șarpelui de Metal

Citește și: Kanal D, lider de piață pe Comercial si Național, cu reality-ul “Casa iubirii”

Citește și: Cristina și Radu, momentul adevărului, în Casa iubirii! Iată care este de fapt motivul pentru care cei doi tineri s-au distanțat după date-ul petrecut împreună! „Sunt supărat! Amândoi suntem îngrijorați!”