Cristina și Radu, momentul adevărului, în Casa iubirii! Iată care este de fapt motivul pentru care cei doi tineri s-au distanțat după date-ul petrecut împreună! „Sunt supărat! Amândoi suntem îngrijorați!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 23 mar 2023, 16:11
Foto(5)

Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție a emisiunii de noi provocări de senzație, clipe pline de romantism în camera roșie, însă se confruntă și cu multe răsturnări neașteptate de situație și chiar tensiuni aprige iscate fie din gelozie, fie din orgoliu. Printr-un astfel de moment destul de dificil și tensionat trec Cristina și Radu, care până nu demult păreau cel mai reușit cuplu din casă, însă de curând s-a produs o ruptură între cei doi concurenți și relația lor a început să se deterioreze puțin câte puțin.

Cristina și Radu, momentul adevărului, în Casa iubirii! Care este de fapt motivul pentru care cei doi tineri s-au distanțat

În ediția de astăzi, Cristina și Radu au fost puși față în față, de către Andreea Mantea, prin intermediul conexiunii, în partea a două a emisiunii Casa iubirii, când s-au văzut nevoiți să dezvăluie ce anume se întâmplă cu relația lor și de la ce anume au plecat aceste neînțelegeri care nu le mai dau pace de zile întregi și le pun teribil de mult în pericol povestea de iubire.


Întrebați ce anume s-a petrecut în ultima vreme cu ei și cum au ajuns în acest punct dificil al relației lor, cei doi concurenți au răspuns că magia dintre ei s-a spulberat după întâlnirea avută în afară platourilor de filmare recent.

„Ziua și reproșul? Cum e? Toată ziua a vorbit despre asta! Sincer, există vreo problema în relația voastră? Nu vreau să aud cuvinte care nu o să-mi placă! Opriți-va aici! Acum!”,

a spus Andreea Mantea.

Astăzi însă, atitudinea și comportamentul distant al Cristinei l-a dezamăgit cumplit pe Radu, care s-a întristat mult pentru că el nu a primit niciun cadou din partea partenerei lui așa cum ceilalți băieți primiseră de la iubitele lor. Tânărul a încercat să îi reproșeze Cristinei că s-a simțit marginalizat însă concurenta i-a dat de înțeles că tocmai din cauza atitudinii lui distanțe din ultimele zile nu a vrut să îi trimită nimic astăzi.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Eu nu am simțit nimic! Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi! De ce nu încearcă să facă același lucru pe care l-aș fi făcut eu dacă eram!”, a spus Cristina.

Citește și: Cristina și Radu, primul mare impas în cuplu! Concurenta se teme ca povestea lor de iubire să nu ajungă la final! „Am simțit un gol în suflet, dacă am văzut ca te comporți după date atât de rece!” Iată ce anume s-a întâmplat între cei doi îndrăgostiți!

Citește și: Cristina și Radu, la un pas de despărțire? Concurenta va spune ce anume se întâmplă de fapt între ei de câteva zile!

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!