Andreea Mantea a făcut un anunț important! Iată cine sunt concurenții vizați și cum au reacționat la aflarea uluitoarei vești! „Nu e o rugăminte, nu e un sfat, nu e o avertizare! Este o dorință a mea și a întregii echipei!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 15 mar 2023, 19:05

Emoții teribile și suspans în Casa iubirii! Andreea Mantea a făcut un anunț important, ce a vizat anumiți concurenți! „Va fi o noapte lungă! Tocmai de aceea nu vreau ca mâine să fiu nevoită să fac vreo descalificare!”

Concurenții din Casa iubirii, sezonul 2, au parte aproape în fiecare ediție a emisiunii de noi provocări de pomină, de multe emoții, de romantism, dar și de răsturnări uluitoare de situație ce pot să apară la orice pas, din cauza tensiunilor ce se iscă din diverse motive. În ediția de astăzi, un conflict de proporții a izbucnit în tabăra fetelor, acolo unde Nona și Patricia, eternele rivale au ajuns din nou la cuțite,

iar mărul discordiei a fost tot Patrick. Se pare că totul a plecat de la faptul că Patricia nu poate să accepte că a fost învinsă de Nona, care a mai primit o șansă din partea carismaticului concurent.

Andreea Mantea a făcut un anunț important! Iată cine sunt concurenții vizați și cum au reacționat la aflarea uluitoarei vești

Astăzi în Casa iubirii, tensiunile au atins cote maxime, deoarece

Nona și Patricia și-au declarat război din nou și au ajuns să își adreseze replici acide și tăioase. Conflictul celor două rivale a pornit de la faptul că Nona s-a arătat extrem de deranjată de afirmațiile malițioase lansate de Patricia la adresa iubitului ei. Se pare că Patricia a spus despre Patrick faptul că nu este un gentleman, după ce a vizionat imaginile din timpul escapadei lor romantice la malul Dunării.

Cele două concurente au ajuns la un schimb de replici aprige și chiar la amenințări grave. Nona a lansat mai multe avertismente și amenințări la adresa rivalei sale, căreia i-a spus să își vadă de treaba pentru că altfel lucrurile vor scapă de sub control, iar ea va reacționa urat.

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

Replicile amenințătoare ale Nonei i-au ridicat multe semne de întrebare Andreei Mantea, care la un moment dat a decis să facă un anunț important ce i-a vizat tocmai pe cei trei concurenți implicați în scandalul de astăzi: Nona, Patrick și Patricia, pe care i-a avertizat să nu recurgă la comportamente și gesturi nesăbuite în noaptea care urmează pentru că în ediția de mâine să nu fie vreunul dintre ei descalificat.

S-a rupt lanțul de prietenie dintre Bianca și Nona. Andreea Mantea încearcă să afle care este, de fapt, motivul disputei dintre cele două concurente: ”Cum vor fi lucrurile de acum încolo”

Citește și: Nona și Patrick, prima întâlnire romantică în afara emisiunii și primul „te iubesc” Iată cum au petrecut cei doi îndrăgostiți prima lor escapadă amoroasă și ce reacții s-au stârnit în rândul colegilor din Casa iubirii! Tu mă cunoști. Eu pe tine nu prea!”

Citește și: Lovitură teribilă pentru Patricia! Prima escapadă romantică a rivalei sale Nona cu Patrick, a adus amărăciune și invidie în sufletul Patriciei! Concurenta a lansat replici acide! Iată cum a reacționat Nona! „Nu-ți permit să glumești așa!”

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?