Lovitură teribilă pentru Patricia! Prima escapadă romantică a rivalei sale Nona cu Patrick, a adus amărăciune și invidie în sufletul Patriciei! Concurenta a lansat replici acide! Iată cum a reacționat Nona! „Nu-ți permit să glumești așa!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 14 mar 2023, 19:06
Foto(4)

Prima escapadă amoroasă a celor doi îndrăgostiți Nona și Patrick a mâhnit-o cumplit pe Patricia! Iată cum a reacționat tânăra când a privit imaginile buclucașe! „A văzut ea destule!” Cele două rivale și-au declarat război!

Concurenții din Casa iubirii, sezonul 2 au parte în fiecare ediție de noi provocări spectaculoase, momente de pomină, răsturnări neașteptate de situație, însă de multe clipe tensionate, iscate din invidie sau gelozie. Un astfel de moment extrem de tensionat s-a petrecut astăzi în platoul emisiunii, când Patricia a răbufnit după ce a privit imagini din timpul primei escapade amoroase a rivalei sale Nona cu Patrick. Tânăra a fiert de gelozie, suportând cu greu să

privească materialul video cu pricina.

Lovitură teribilă pentru Patricia! Prima escapadă romantică a rivalei sale Nona cu Patrick, a adus amărăciune și invidie în sufletul Patriciei

În ediția de astăzi a emisiunii Casa iubirii, Patricia a trecut prin cele mai dificile momente deoarece a privit alături de colegii săi, imagini de la prima întâlnire romantică a rivalei sale Nona cu Patrick.

Deși a încercat din răsputeri să îl cucerească pe Patrick, în momentul în care tânărul se despărțise de Nona, Patricia a suferit cumplit săptămâna trecută când a aflat că cei doi s-au împăcat și au decis să își continue povestea de dragoste în cadrul show-ului.

Citește și: Momente dramatice pentru Ionuț, în Casa iubirii! Concurentul a dat cărțile pe față și a recunoscut de ce nu a reușit până acum să își deschidă sufletul pentru o nouă relație în cadrul emisiunii! „Am obosit! Nu mă regăsesc aici!”

De curând, Nona și Patrick au avut parte de prima lor escapadă romantică, după ce și-au reluat relația. Cei doi îndrăgostiți au petrecut momente frumoase împreună într-o locație de poveste, în Galați, unde s-au bucurat de o plimbare romantică pe malul Dunării și au luat parte chiar și la o petrecere de senzație, unde au dansat și s-au simțit bine.

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

După ce a privit imagini din timpul întâlnirii celor doi, Patricia a răbufnit și a lansat un atac teribil la adresa rivalei sale. În legătură cu momentul în care Patrick i-a cerut Nonei să îi calce o cămașă, Patricia a exclamat cu răutate și ironie faptul că ea a văzut multe la viață ei, iar bustul gol al lui Patrick nu o mai impresionează așa mult. Concurență a făcut aluzie la faptul că Nona este mai mare cu câțiva ani decât Patrick și are o experiență vastă de viață.

Cristina și Radu, momentul adevărului, în Casa iubirii! Iată care este de fapt motivul pentru care cei doi tineri s-au distanțat după date-ul petrecut împreună! „Sunt supărat! Amândoi suntem îngrijorați!”

Andreea Mantea: Când fetele te-au văzut călcând cămașa lui Patrick, au avut o reacție!
Nona: De care?
Andreea Mantea: De uimire, de plăcere, de fericire! Crezi că ai călcat bine cămașa?
Nona: Hai iubire, arată-le aluniță!
Bianca: Noi ne-am amuzat de la începutul clipului, de comportamentul lui Patrick.
Patricia: Ai văzut tu destule! Busturi!

Citește și: Robert este pus la zid de Radu, în gală, dar Andreea Mantea crede că lucrurile „se exagerează”. Numele concurentului care a fost ales favoritul săptămânii