Robert este pus la zid de Radu, în gală, dar Andreea Mantea crede că lucrurile „se exagerează”. Numele concurentului care a fost ales favoritul săptămânii

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 12 mar 2023, 20:12

Încă din primele zile ale emisiunii, Robert a intrat în conflict cu mai toată lumea din emisiune

Sursa: Captură video

Robert și Radu aduc tensiunile dintre ei inclusiv în gală, unde spiritele se aprind iar. Andreea Mantea le propune o soluție de mijloc, pentru ca neînțelegerile să nu mai existe, în timp ce Cristina îl îndeamnă pe Radu să fie mai liniștit.

În gală, Radu s-a plâns, din nou, de comportamentul lui Robert, întrucât certurile dintre ei nu par să se mai oprească vreodată. În schimb, Alexandru nu a mai avut niciun conflict cu colegul său, iar Andreea Mantea punctează acest lucru.

Orice ar face, Radu și Robert se tot ceartă

Încă din primele zile ale emisiunii, Robert a intrat în conflict cu mai toată lumea din emisiune.

Atât fetele cât și băieții au lucruri de reproșat asupra comportamentului său, iar gala de astăzi a adus noi discuții în prim-plan.

Andreea Mantea: „De ce se poate concentra doar pe Bianca? De ce nu îl deranjează Robert. De ce este concentrat pe relația lui?”,

Radu: „Pentru că Robert nu a mai avut discuții cu el, în ultimul timp”,

Alexandru: „Robert, crede-mă! Dacă voiam să am discuții cu Robert, puteam să am multe”.

Citește și: Cristina și Radu au parte de un nou moment tensionat: „Orice spun parcă se întoarce totul împotriva mea”. Glumele dintre concurentă și Marinel l-au scos din sărite pe Radu

După ce Radu a precizat că Robert îl atacă în momentele în care ar putea fi pus în ipostaze neplăcute, Andreea Mantea afirmă că, din punctul ei de vedere, „ lucrurile se exagerează”.

De asemenea, moderatoarea le propune să depună mai mult efort și să învețe să lase mai mult de la ei.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Robert: „Ieri, am încercat. A fost extraordinar, mie mi-a plăcut, nu am avut nicio problemă”.

Cristina: „Dar nu ar trebui, Radu, să te lași atât de influențat de Robert, să nu te poți concentra pe mine! Nu ar trebui”.

Citește și: Patricia a izbucnit în lacrimi! Concurenta a fost pusă la zid de băieții din Casa iubirii! „Părea că vrea să instige pe toată lumea împotriva lui Marinel!”

Văzând că reproșurile dintre Radu și Robert continuă, Andreea Mantea îl îndeamnă pe iubitul Cristinei să spună dacă nu mai poate sta în emisiune.

Robert este favoritul săptămânii

Deși a primit multe reproșuri din partea colegilor săi, Robert a avut motiv de bucurie. Acesta a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, dar și imunitate în gală.

Vreau să mulțumesc din tot sufletul meu românașilor mei care mă votează și sunt mereu lângă mine. Datorită vouă, pot să trec peste orice moment care-l întâmpin în această casă și vreau și vă rog să stați lângă mine până la final cu Robert, că este real! Vă iubesc și vă mulțumesc frumos!”,

a spus Robert, după ce a primit premiul în valoare de 5.000 de lei.

Imediat ce a ajuns la locul lui, Robert a spus că următoarea eliminare va fi a unei fete, pentru ca „jumătatea” lui să vină în casă. Dorința lui Robert mai are de așteptat, deoarece gala a fost una fără eliminare.