Discuții aprinse între Robert și Radu: „Nu te place nicio fată, nu ai nicio treabă cu emisiunea asta”. Patricia, de partea lui Robert, în gală. Aflați ce se va întâmpla, într-o nouă ediție, mâine, 12 martie, de la ora 16:00 și de la ora 19:00, doar pe Kan

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 11 mar 2023, 20:18

Concurenții, atât fetele, cât și băieții, se plâng de comportamentul lui Robert care nu este deloc de acord cu aceștia

Sursa: Captură video

Gala „Casa Iubirii” aduce noi discuții aprinse între concurenți, iar Robert ajunge, din nou, subiectul principal. Radu îl pune la zid din cauza comportamentului său, dar Patricia îi ia apărarea, în timp ce Mihaela susține că nu îi mai este antipatic.

Gala „Casa Iubirii” de mâine, 12 februarie, reaprinde spiritele. Comportamentul lui Robert începe, din nou, să fie punctat ca fiind greu de acceptat, iar majoritatea concurenților recunosc faptul că nu îl agreează.

Discuții aprinse între Rober și Radu, în gala „Casa Iubirii”

Gala aduce multă tensiune de fiecare dată, deoarece nimeni nu vrea să părăsească emisiunea, pentru că unele cupluri sunt aproape să se formeze, iar unele simpatii iau naștere.

Pe fondul tensiunii și a unei încărcături emoționale adunate timp de șapte zile, apar discuții aprinse, iar Radu și Robert sunt protagoniștii principali. Concurenții, atât fetele, cât și băieții, se plâng de comportamentul lui Robert care nu este deloc de acord cu aceștia.

Radu: „Niciun concurent să nu aibă o părere bună despre o persoană. Nu mă mai atinge! Încearcă să nu mă mai atingi!”,

Andreea Mantea: „Care sunt cei 13?”,

Citește și: Radu, criză de gelozie! „Mi-e frică să n-o pierd și nu vreau s-o pierd!” Aflați cum vor reacționa Cristina și Marinel, joi, 9 martie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Radu: „ Toți”.

Pe rând, concurenții care nu îl simpatizează încep să ridice mâna, iar Emma, Bianca și Cristina sunt doar unii dintre ei.

Marinel, vâzând-o pe Mihaela cu mâna jos, afirmă că s-a numărat și ea printre persoanele care nu l-au plăcut pe Robert, „dar, acum, nu mai e”.

Mihaela: „Marinel, din nou te iei de mine. Care e problema ta?”,

Marinel: „Nu, ai fost și tu la un moment dat. Ce, n-ai fost că el e așa și așa?”,

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Mihaela: „Vorbim în prezent”.

Radu: „ Băi, omule, dar tu realizezi că oamenii ăștia de acasă...eu cred că tu nu realizezi. Tu n-ai relație, nu te place nicio fată  și nu ai nicio treabă cu emisiunea asta, omule, nu ai nicio treabă cu tematica. Toată lumea se ceartă cu el, Marinel se ceartă în fiecare zi cu el”.

Patricia sare în apărarea lui Robert

După ce Radu a tot continuat să îl acuze de un comportament care i-a distanțat pe toți de el, Patricia sare în apărarea lui. Concurenta susține că singurii care sunt vinovați pentru începerea conflictelor sunt băieții, deoarece ei sunt cei care vorbesc la adresa sa și nu Robert.

Patricia: „Ultimele două dăți, când a fost Robert la noi, în casă, nu a vorbit deloc despre voi”,

Robert: „Mulțumesc, Patricia!”,

Patricia „Vreau să zic că el nu a vorbit deloc de rău despre voi. Voi ați vorbit, în schimb”,

Marinel: „Dar tu știi ce am vorbit noi, în casă? Să știi cum a plecat el acolo?”,

Robert: „Ea se uită la episoade”,

Patricia: „Voi ați spus că el bârfește”.

Citește și: Momente emoționante în Casa iubirii, de 8 Martie! Radu și Cristina au avut parte de o surpriză de proporții! Mamele lor și-au făcut apariția în emisiune! „Aici e ginerele, doamnă!” Iată cum a reacționat Cristina în fața mamei iubitului ei!

Aflați ce se va întâmpla într-un nou episod al emisiunii „Casa Iubirii”, mâine, 12 martie, de la ora 16:00 și de la ora 19:00, doar pe Kanal D.