EXCLUSIV | Nicoleta și Sorin, primele declarații despre nuntă. Ce tradiție nu vrea Nicoleta sub nicio formă la marele eveniment din viața lor: ”Nu știu cât de mult mi-ar plăcea”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 08 mar 2023, 08:04

Sorin s-a gândit deja la locația pentru nuntă cu Nicoleta

Sursa: Instagram Nicoleta Balint

Sorin și Nicoleta de la Casa Iubirii au vorbit despre marele eveniment din viața lor, nunta. Ce planuri de viitor au foștii concurenți?

Nicoleta și Sorin sunt unul dintre puținele cupluri care s-au format în Casa Iubirii și care își continuă povestea de dragoste în afara competiției. Cei doi s-au mutat împreună și au planuri mari de viitor. Aceștia au făcut primele declarații despre nuntă, eveniment care ar putea avea loc cât mai curând.

Sorin s-a gândit deja la locația pentru nunta cu Nicoleta

Invitați în cadrul emisiunii ”Culisele iubirii”, moderată

de Bianca Comănici, Nicoleta și Sorin au împărtășit câteva detalii despre marele eveniment din viața lor. Sorin este foarte entuziasmat de momentul în care el și aleasa inimii sale își vor unii destinele în fața lui Dumnezeu.

Deși nu se grăbesc să facă pasul cel mare, Sorin s-a gândit deja la toate detaliile pentru nuntă, chiar și la locația unde ar putea să aibă loc evenimentul.

Citește și: Andreea Mantea a făcut anunțul care a cutremurat Casa iubirii! Unul dintre concurenți a fost descalificat! „Este un moment dificil pentru mine, dar din păcate aceasta este decizia corecta!” Nona a izbucnit în lacrimi!

Câștigătorul primului sezon Casa Iubirii a mărturisit că în zona din care provine, Satu Mare, sunt foarte multe tradiții, motiv pentru care și-ar dori ca evenimentul

să aibă loc în regiunea lui.

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

”Lucrurile sunt imprevizibile când ne gândim la lucrul acesta. Dacă ai sentimente adevărate și dacă iubești, poate să-și vină o nebunie oricând...(n.r. Sunt aceleași tradiții în zonele voastre?) Nu aceleași, dar seamănă. (n.r.

Ce tradiții ți ar plăcea să ai la nuntă?) Avem, avem. Începând de la steag până la staroste, până la grâu, la farfurii”, au declarat Sorin și Nicoleta, pentru Wownews.

Mai mult, acesta a mai precizat că, dacă va fi să se căsătorească cu Nicoleta, vor ține cont de toate tradițiile.

”(n.r. Aveți de gând să le faceți pe toate) Da, cu siguranță. La noi este înnebunită lumea cu nunțile, mai mult decât e la ei. Dacă ar fi să facem nunta, o facem în zona mea pentru că e mai multă lume”, a mai spus Sorin despre nuntă.

Horoscop chinezesc weekend 18-19 martie 2023: Zodiile cu șanse mari de reușită. Norocul le surâde la sfârșit de săptămână

Nicoletei nu prea îi surâde ideea tradiției ce constă în furatul miresei, însă nu ar refuza pentru nimic în lume, mai ales că Sorin vrea să aibă toate tradițiile la nunta lui.

Citește și: Cristina va izbucni în lacrimi! „Mi-a amintit de familia mea” Aflați ce anume o va deranja la comportamentul lui Radu și ce se va întâmpla cu relația lor, luni, 6 martie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”