Discuții aprinse între Cristina și Mihaela în Casa iubirii:”Mi-a spus că ronțăi ca un șobolan”! De la ce a pornit scandalul dintre cele două concurente

Autor: Alina Petre
Actualizat: 06 mar 2023, 22:24

Discuții aprinse între Cristina și Mihaela în Casa iubirii

Momente tensionante în Casa iubirii, după ce Cristina și Mihaela s-au certat ”Mi-a spus că ronțăi ca un șobolan”.

În ediția de luni, 6 martie, atmosfera va fi în continuare destul de tensionată în  Casa iubirii. Cristina a izbucnit în lacrimi după neînțelegerile cu Mihaela.

Citește și: Cristina izbucnește în lacrimi după neînțelegerile cu Mihaela „Mi-a amintit de familia mea”

Discuții aprinse între Cristina și Mihaela în Casa iubirii

După o  Gala plină de emoții  mari și suspans, în Casa iubirii, atmosfera a fost în continuare tensionată și concurenții și-au dau cu părerea cu privire la scandalul dintre Cristina și Mihaela.

Băieții sunt de părere că este bine că Cristina și-a arătat latura sensibilă și că a spus ce simte.

Alexandru trage o concluzie după cearta celor două și consideră că ”E ca și cum te-ar certa sora mai mare constant și ea se gândește că tot lasă de la ea. Cât să mai lase? Faza cu deodorantul a fost absurdă.”

Andreea Mantea le-a sfătuit pe cele două concurente să vorbească pe loc ce le deranjează și să comunice mai mult una cu cealaltă, deaorece comunicarea este soluția perfectă în orice situație.

”Mi-a spus că ronțăi ca un șobolan”

Cristina a fost deranjată de remarca Mihaelei atunci când mânca chipsuri ”Mi-a spus că ronțăi ca un șobolan”.

Mihaela a precizat ca a vrut să o alinte ”Am zis că așa face șoricelul. Pentru că așa te alintă susținătorii. Așa au scris la mine, pentru că și în emisiune te văd tot timpul mâncând. Tu când vezi ceva, rămâi în filmul ală și nu te mai scoate nimeni.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea Mantea le-a sugerat concurentelor să continue discuția când se întorc la hotel și să clarifice totul.

În Casa băieților continuă dezbaterile despre conflictul celor două concurente.

”Trebuie să ai educație și respect, dacă le ai nu e nicio problema. Nu există certuri.”, a precizat Robert. 

”O să se calmeze”, a

spus Ionuț. 

Băieții sunt de părere că soluția ar fi să le mute pe cele două din cameră, pentru că ele nu se pot înțelegere.

Andreea Mantea le-a spus că le-a pregătit mai multe surprize concurenților, iar Marinel este curios dacă vine o nouă concurentă.

”Am Elena, e blondă, e din Constanța, are 25 de ani și este Vărsător, 1,72 m”, a glumit cu concurenții Andreea Mantea. 

În ediția de marți, 7 martie, se vor afla liberii celor două case. Urmăriți o nouă emisiune incendiară de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

Citește și: Tensiunile ating cote maxime în Casa Iubirii! Dansul dintre Laurențiu și Bianca a stârnit numeroase reacții ”Ai exagerat”. Urmăriți o nouă ediție incendiară marți, 7 martie, de la 10:00 și de la 16:30

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!