Andreea Mantea a făcut anunțul care a cutremurat Casa iubirii! Unul dintre concurenți a fost descalificat! „Este un moment dificil pentru mine, dar din păcate aceasta este decizia corecta!” Nona a izbucnit în lacrimi!

Author: Ana Filip
Actualizat: 05 mar 2023, 21:44
Foto(5)

Andreea Mantea a făcut anunțul care a cutremurat Casa iubirii!! Nimeni nu se aștepta la o asemenea veste! Unul dintre concurenți a fost descalificat! Iată cine a părăsit emisiunea stârnind lacrimi și care a fost motivul descalificării sale! „Din păcate va trebui să-mi mai iau la revedere de la cineva!”

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii surprinde publicul în fiecare ediție cu noi momente senzaționale, întâlniri romantice, dar și răsturnări uluitoare de situație, menite să îi pună la încercări dificile pe concurenți. În ediția de astăzi, fetele și băieții au trăit emoții mari deoarece a fost o Gala eliminatorie. În urmă nominalizărilor făcute de concurenți, Alina, Mihaela și Robert au ajuns în pragul eliminării și au așteptat cu sufletul la gură verdictul

serii. După câteva momente de suspans, Andreea Mantea a anunțat că Alina este cea care va pleca acasă. Însă la scurt timp, prezentatoarea emisiunii a mai făcut un anunț, la care nimeni nu se aștepta.

Andreea Mantea a făcut anunțul la care nimeni nu se aștepta în Gala Casa iubirii! Unul dintre concurenți a fost descalificat! 

În ediția de Gala a emisiunii Casa iubirii, concurenții au avut parte

de o seară extrem de emoționantă și plină de suspans, în așteptarea verdictului pentru a afla care dintre cei trei nominalizați va fi eliminat. Însă emoțiile lor nu s-au sfârșit odată cu aflarea concurenței eliminate pentru că Andreea Mantea a mai adus o veste șocantă, la care nimeni nu se aștepta mai ales în seară de Gala, despre faptul că unul dintre concurenți a încălcat clauzele contractuale și va trebui să fie descalificat.

Citește și: Emoții și suspans în Casa iubirii! Mihaela, Robert și Alina au ajuns în pragul eliminării! Iată cine a părăsit emisiunea în Gala de duminică, 5 martie 2023!

„Tot în această Gală, din păcate va trebui să-mi mai iau la revedere de la cineva! Este un moment dificil pentru mine! Dar din păcate această este decizia corectă! Unul dintre

voi va părăsi astăzi Casa iubirii! Unul dintre voi a încărcat clauzele contractuale! Din punct de vedere etic, unul dintre voi nu a spus adevărul! Acesta s-a aflat pentru că așa se întâmplă, adevărul se află întotdeauna, l-a recunoscut, dar din păcate trebuie să fim corecți și nu putem crea precedente! Și nu aș vrea să dezvolt și nu aș vrea să fie dezvoltat acest subiect! Eu nu o să spun motivele concrete și am așteptări din partea voastră să faceți la fel și să-mi respectați decizia! Clauzele contractuale au fost încălcate, n-o să spun care, mai departe e de înțeles! Regulamentul a fost încălcat! Dacă este încălcat regulamentul emisiunii din păcate va trebui să pronunț acel cuvânt care nu îmi place... descalificare! În această Gală, cea cu numărul șapte, concurentul descalificat este... Andrei!”, a spus Andreea Mantea.

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Cristina și Radu, momentul adevărului, în Casa iubirii! Iată care este de fapt motivul pentru care cei doi tineri s-au distanțat după date-ul petrecut împreună! „Sunt supărat! Amândoi suntem îngrijorați!”

In cele din urma, Andreea Mantea a rostit numele lui Andrei, afirmând ca tânărul a încălcat clauzele contractuale, iar decizia corecta a fost ca el sa fie descalificat, spre marea dezamăgire a Emmei si care se va întrista teribil la aflarea cumplitei vesti. La fel de trista a fost si Nona, după ce si-a văzut prietena supărată. 

Citește și: Andreea Mantea face un anunț fără precedent în al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii! „Unul dintre voi a încălcat clauzele contractuale!”