Emoții și suspans în Casa iubirii! Mihaela, Robert și Alina au ajuns în pragul eliminării! Iată cine a părăsit emisiunea în Gala de duminică, 5 martie 2023!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 05 mar 2023, 20:35

Emoțiile și tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii! Mihaela, Robert și Alina au ajuns în pericol de eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârnit în rândul concurenților! „Mi-e foarte greu să vorbesc!”

Emoțiile și tensiunile au atins limita maximă în Gala din această seară a emisiunii Casa iubirii. Trei concurenți au fost nominalizați și au ajuns în pericol de eliminare, însă în cele din urmă doar unul dintre ei a plecat acasă. Suspansul i-a cuprins pe fetele și băieții care au așteptat cu nerăbdare verdictul serii.

Emoții și suspans în Casa iubirii! Mihaela, Robert și Alina au ajuns în pragul eliminării

Concurenții din Casa iubirii au parte pas cu pas de noi provocări, de momente de senzație, dar și de răsturnări spectaculoase de situație. În această seară, în cadrul Galei săptămânale, concurenții au așteptat cu emoții uriașe să descopere verdictul serii.

Citește și: Nona și Patricia, schimb de replici acide! Cele două rivale au ajuns din nou să se certe, după ce Patrick a decis să mai dea o șansă relației sale cu Nona! „Fă-mă și pe mine șerpoaică!”

În urmă nominalizărilor făcute de către concurenții din Casa iubirii, două fete și un băiat au fost propuși spre eliminare. Voturile făcute de concurenți i-au adus pe Mihaela, Robert și Alina în pericol de eliminare și au așteptat cu emoții să afle spre finalul ediției care dintre ei va pleca acasă. După câteva momente de suspans, Andreea Mantea a anunțat că primul concurent salvat în această săptămână, care își va continuă șederea în Casa iubirii, este Robert.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Lupta finală s-a dat între Alina și Mihaela, care abia și-au putut stăpâni lacrimile și emoțiile.

În cele din urmă, Andreea Mantea a anunțat faptul că cea care va părăsi emisiunea este Alina, spre marea ei dezamăgire deoarece își dorea să mai rămână în Casa iubirii pentru a-și caută în continuare jumătatea.

Citește și: Patricia scoate la iveală detalii uluitoare despre Marinel! „Vine fosta ta iubită, e adevărat?” Iată cum a reacționat concurentul și ce controverse s-au iscat în Casa iubirii!

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!