Patricia o confruntă pe Nona: ”M-ai provocat” Apropierea dintre șatenă și Patrick a fost doar un joc al seducției. Patricia rupe tăcerea. Aflați deznodământul vineri, 3 martie, într-o nouă ediție ”Casa Iubirii”, de la 10:00 și de la 16:30

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 03 mar 2023, 17:46

Patricia i-a întins o capcană lui Patrick?

Sursa: Captură KANAL D

Patricia dă cărțile pe față în ediția de vineri a emisiunii ”Casa Iubirii”. Aceasta o confruntă pe Nona și spune adevărul despre situația dintre ea și Patrick.

Patricia face dezvăluiri incredibile în ediția de vineri a emisiunii ”Casa Iubirii”. Aflată față în față cu Nona, șatena mărturisește că tot cea fost între ea și Patrick a fost pentru că bruneta a provocat-o.

Patricia i-a întins o capcană lui Patrick?

Patricia și Nona dau cărțile pe față. Sătulă de acuzațiile care i se aduc non stop din partea brunetei, Patricia aruncă bomba și spune că apropierea de Patrick a fost strict pentru a-i face în ciudă Nonei, care a provocat-o în gală.

Patricia este dispusă să-i mai ofere o șansă lui Patrick, deși ceea ce îi vor auzi urechile nu îi va pica deloc bine tânărului.

”Cred că îi mai pot oferi a doua șansă lui Patrick. Am înțeles ideea, i-am spus și eu că nu. Îmi susțin părerea, ea văd că nu are cuvânt. Nu o condamn”, a

spus Patricia.

Citește și: Nona și Patricia, ceartă aprigă în Casa iubirii! Iată de la anume a plecat disputa celor două rivale și cum a reacționat Patrick!

Nona este foarte supărată pe faptul că Patricia l-a ales pe Patrick la dans, deși știa că era singurul băiat din casă care forma un cuplu.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

”Când a fost dansul, ea l-a ales pe băiatul care era în cuplu”, a spus Nona despre Patricia.

”Stai un pic, atunci când eu l-am chemat pe Patrick la dans, tu erai despărțită de el, nu mai erați într-un cuplu. Nu râde, că așa a fost. Am avut reacția asta pentru că, nu știu, cu o zi înainte, cred a fost gala, m-ai provocat și am zis da, să vină Patrick, să dansez cu el”, a

dezvăluit Patricia.

Citește și: Patrick, mărturisire surprinzătoare față de Nona! „Eu mă duc cu tine până la capăt”. Concurenții au spus tot ce simt unul față de altul

Patrick este surprins de dezvăluirile făcute de Patricia și are impresia că aceasta i-a întins o capcană.

Patricia este de părere că acesta nu a fost doar un joc, așa cum are impresia Patrick, ci totul a fost real din partea ei.

Aflați deznodământul vineri, 3 martie, de la 10:00 și de la 16:00, într-o nouă ediție ”Casa Iubirii”, la Kanal D.

 


Spiritele nu par să se calmeze deloc între Roberta și Sebastian. Deși s-au întâlnit, inițial, pentru a vorbi despre punctul în care se află, în prezent, cei doi au început un nou scandal.