Cristina și Radu au parte de un nou moment tensionat: „Orice spun parcă se întoarce totul împotriva mea”. Glumele dintre concurentă și Marinel l-au scos din sărite pe Radu

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 11 mar 2023, 20:06

Andreea Mantea a vrut să primească un răspuns exact de la Radu, așa că l-a întrebat dacă este de părere că iubita lui îl place pe Marinel

Sursa: Captură video

Problemele dintre Cristina și Radu nu se termină, iar cei doi concurenți au trecut, din nou, printr-un moment tensionat. Radu continuă să fie deranjat de glumele dintre iubita lui și Marinel și nu este mulțumit de cum aceasta gestionează situația.

Cristina și Radu trec, din nou, printr-un episod care

nu face bine relației lor. Imediat ce conexiunea a început, Andreea Mantea a sesizat că acesta nu are deloc o stare bună. Întrebându-l ce s-a întâmplat, Radu îi cere iubitei sale să spună dacă ceva din gesturile sale i se pare că nu a fost în regulă.

Cristina și Radu, un nou conflict în „Casa Iubirii”

„Sunt, așa, bulversat, sunt supărat. Sunt îngândurat.

Să spui tu varianta ta! Aștept să spui ce s-a întâmplat, habar n-am ce să mai spun, pentru că îmi e frică să mai spun ceva, deoarece orice spun parcă se întoarce totul împotriva mea și aș vrea să ascult varianta ta”
, a declarat Radu.

Andreea Mantea a vrut să primească un răspuns exact de la Radu, așa că l-a întrebat dacă este de părere că iubita lui îl place pe

Marinel.

„Doamna Andreea, nu cred neapărat chestia asta. Ideea e că am stabilit, de aseară, de comun acord, că vom înceta cu toate acest ironii, iar astăzi mi-am dorit foarte tare să vină Cristina și să stau în compania ei și Cristina a venit și mi s-a părut că a continuat cu acest ironii”, a spus Radu.

Citește și: Patricia a izbucnit în lacrimi! Concurenta a fost pusă la zid de băieții din Casa iubirii! „Părea că vrea să instige pe toată lumea împotriva lui Marinel!”

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

„Eu am discutat și în Camera Roșie și ți-am spus că eu așa sunt ca persoană.(...) Dacă am venit în casă la băieți, nu am venit cu rea intenție sau să te atac pe tine”, a precizat Cristina.

Radu vrea ca iubita lui să îi ceară lui Marinel să se oprească

Radu a continuat reproșurile și a declarat că ar fi vrut ca iubita lui să îi spună lui Marinel ca toate glumele care pot deranja să se încheie, pentru a nu mai exista probleme între ei. De asemenea, concurentul a recunoscut că și el face unele glume cu Marinel, dar s-a scuzat, spunând că sunt glume între băieți.

În discuție, intervine și Ionuț care a spus că, după ce a văzut o secvență din Camera Roșie, i s-a părut că Radu și Cristina s-au mai distanțat și „stăteau ca doi străini” și, în loc să se bucure de timpul petrecut împreună, vorbeau despre Robert și despre Marinel.

Când se lansează Kanal D2? Programul noii televiziuni. Anunț oficial

Citește și: Refuzul lui Marinel a demoralizat-o total pe Emma. Tânăra a izbucnit în lacrimi: ”E vina ta dacă bați la o ușă închisă” Cum a reacționat Marinel când a văzut-o plângând

Bianca a sărit în apărarea Cristinei, spunând că singura vină pe care Cristina o are este aceea că îl pune pe Radu pe primul loc, în loc să se pună pe ea.