O mamă a murit alături de cei 7 copii ai săi, după ce casa le-a luat foc. Tatăl este singurul supravieţuitor, dar se află în stare gravă la spital, în Franţa

Author: Diana Tilă
Actualizat: 06 feb 2023, 14:24

Şapte copii şi mama lor şi-au pierdut viaţa într-un incendiu care le-a cuprins casa, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Tragedie

în Franța. O mamă s-a stins din viață împreună cu cei șapte copii, după ce casa în care locuiau a luat foc. Soțul femeii este singurul supraviețuitor, însă este în stare gravă la spital.

Citește și: Incendii de vegetație în Chile! Peste 10 oameni au murit, iar 14.000 de hectare au ars complet

O mamă a murit alături de cei 7 copii ai săi, după ce casa le-a luat foc. Tatăl este singurul supravieţuitor, dar se află în stare gravă la spital, în Franţa

Încidentul a avut loc în Charly-sur-Marne, Aisne, Franţa, în noaptea de duminică spre luni. Când a izbucnit incediul, copiii, cinci fete și doi băieți, și părinții lor dormeau la etajul doi al casei lor, potrivit jandarmilor. Din nefericire, femeia și cei șapte copii nu au mai avut nicio şansă.

Jandarmii și pompierii, care s-au deplasat la locul incendiului, au declarat că cei șapte copii aveau vârste cuprinse între 2 și 14 ani.

Tatăl minorilor a fost transportat de urgență la spital cu arsuri grave. Pompierii au fost anunțați la ora 12:52 printr-un apel de la vecini.  

Citește și: Suferiti de tensiune mare? Recomandari de ceai pentru scaderea tensiunii

Citește și: Unde se afla, de fapt, mama celor trei copii care au murit în incendiul din locuința lor, atunci când s-a produs tragedia: „Au băgat-o în maşina de poliţie”

Pompierii din Aisne au confirmat pentru  Le Parisien  că au avut o operaţiune de amploare în satul de 2.600 de locuitori. La faţa locului au fost mobilizate „foarte multe mijloace, inclusiv două scări mari”. În total, aproximativ 80 de pompieri au fost nevoiți să stingă pe rând flăcările.

Momentan nu sunt cunoscute cauzele incendiului, dar sunt în curs de cercetare.

Notre-Dame: Pompierii au salvat coroana de spini a Mântuitorului

Trei frați de 2, 3 și 6 ani au murit arși de vii după ce patul lor a luat foc. Incendiul s-a produs în București

Durere fără margini pentru o familie din București, după ce trei frați cu vârstele de 2, 3 și 6 ani au murit în urma unui incendiu. Frații au murit  după ce după ce patul în care se aflau a fost cuprins de flăcările. Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Citește și: Trei frați de 2, 3 și 6 ani au murit arși de vii după ce patul lor a luat foc. Incendiul s-a produs în București

„Primele echipaje de intervenție ajunse la caz au constatat că incendiul era deja stins și că se manifestase la un pat. Au fost identificate 3 victime în camera respectivă, copii cu vârstele de 2, 3 și 6 ani. S-au efectuat manevre de resuscitare. Din nefericire s-a constatat decesul acestora”,  a transmis ISU București-Ilfov.

 


Bianca și Laurențiu, de la tachinări la război! Concurentul a dat cărțile pe față și a recunoscut ce anume l-a determinat să se îndepărteze de Bianca, după plecarea lui Alexandru din Casa iubirii! „N-am mai simțit nimic nici din partea ta!”