El este bărbatul care a murit după ce a căzut în gol de la 25 de metri, după ce a fugit din calea unui Mercedes care derapase pe A1. Marius sărise în ajutorul unei persoane rănite

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 31 oct 2023, 02:30

Marius sărise în ajutorul unei persoane rănite

Sursa: Facebook Marius Badica - edit Kanal D

Tragedie imensă pe autostrada A1, Sibiu! Marius, un bărbat în vârstă de 48 de ani, a murit încercând să salveze alte vieți.

Marius este un bărbat care a sărit în ajutorul unor persoane implicate într-un carambol pe A1 în Sibiu. Bărbatul ieșise din autoturismul lui să dea o mână de ajutor, fără să se gândească la ce tragedie va urma. 

El este bărbatul care a murit după ce a căzut în gol de la 25 de metri

În timp ce încerca să-i ajute pe cei implicați în carambol, un Mercedes scăpat de sub control se îndrepta cu viteză spre Marius.

Pentru a nu fi spulberat de mașină, bărbatul de 48 de ani a sărit peste parapet, fără să aibă idee că se află în zona unui viaduct, astfel a căzut de la o înălțime de minim 25 de metri. Echipajele medicale ajunse la locul tragediei nu au mai putut face nimic în afară de a constata decesul lui Marius și de a oferi ajutor celorlalte persoane implicate în carambol.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Prietenul meu a luat geaca luminantă să oprim maşinile, să meargă încet. Într-adevăr, a venit TIR-ul, a venit celălalt cu Mercedesul, a depăşit, a acelerat, avea 100 şi ceva la oră. Zic, vezi că ăla intră în noi! Şi a fugit în partea cealaltă. Din momentul în care s-a auzit bubuitura, el a dispărut. Am început să-l strig pe nume. Nimic, nimic!”, a povestit prietenul lui Marius, care se afla în acele momente cu el.

Mesajele de condoleanțe au început să curgă pentru Marius

Nimeni nu se aștepta ca Marius să moară într-un fel atât de tragic. Pe rețelele de socializare, mesajele de condoleanțe au început să curgă pentru regretatul erou. 

„Când o ființă apropiată nouă pleacă pentru totdeauna, abia atunci ne dăm seamă cu durere în suflet că suntem niște bieți muritori! Dumnezeu sa te aibă în pace unchi și prieten drag drum lin spre cer”, „Offf, Mane, nu pot să cred că nu mai ești”, „Dumnezeu să-l odihnească, condoleanțe familiei!”, “D-zeu să-l odihnească în

pace, condoleanțe”, „Dumnezeu să-l odihnească în pace! Un om de nota 10!!! Condoleanţe”, „Dumnezeu să te ierte unchiule, ne-ai lăsat un gol în suflet, ai plecat prea devreme de lângă noi, Dumnezeu te-a vrut lângă el”, „Dumnezeu să te ierte, ai fost un om bun, nu trebuia să pleci în cer de acum, erai tânăr, prietene”, „Dumnezeu să te ierte, Marius! Ne-ai lîsat un gol imens... condoleanțe familiei”, sunt câteva dintre mesajele de condoleanțe pentru Marius.