O fostă concurentă de la Survivor România 2021, declarație neașteptată despre Marius Crăciun: „Nu aș putea să îi refuz o ieșire în oraș!”

,
Războinicii de la Survivor România 2021
Războinicii de la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

Timpul petrecut în Republica Dominicană i-a făcut pe anumiți concurenți de la Survivor România 2021 să se apropie unii de ceilalți. Ce dezvăluire a făcut o fostă concurentă despre Marius Crăciun?


In articol:

Dacă unii concurenți de la Survivor România 2021 au ajuns să se atace reciproc în urma unor tensiuni apărute în echipele din care fac parte, alții au descoperit că au foarte multe lucruri în comun și s-au apropiat unii de ceilalți, legând astfel prietenii strânse și care au șanse să continue și după terminarea emisiunii.

Ce fostă concurentă din echipa Războinicilor și-ar dori să păstreze legătura cu Marius Crăciun?

Romina, dezvăluiri despre legătura dintre ea și Marius Crăciun. Ce a spus despre Războinicul de la Survivor România 2021?

Au intrat în competiție în același timp, lucru care i-a determinat să se apropie unul de celălalt. Romina, fosta concurentă de la Survivor România 2021,  a dezvăluit că timpul pe care l-a petrecut în Republica Dominicană i-a permis să îl descopere pe Marius și să își facă o părere despre el, astfel că cei doi au legat o frumoasă prietenie. Cei doi au fost foarte apropiați la Survivor România 2021, lucru care a putut fi observat cu ușurință de toată lumea.

După ce a părăsit competiția Survivor România 2021, Romina nu a ezitat să le răspundă prietenilor virtuali la întrebări. Astfel, întrebată ce ar face dacă ar fi invitată în oraș de Marius Crăciun, Romina nu s-a ferit să spună că ar accepta fără să stea pe gânduri, dând de înțeles că îl simpatizează și că are o părere foarte bună despre el.

„Eu și Marius am legat o prietenie frumoasă. Nu aș putea să îi refuz o ieșire în oraș!”, a scris Romina pe contul personal de instagram. 

Romina, adevărul despre legătura dintre ea și Marius Crăciun
Romina, adevărul despre legătura dintre ea și Marius Crăciun[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Razboi intre Romina si sora lui Andrei Dascalu:"M-a blocat pe Instagram...." Reactia Roxanei Ghita dupa dezvaluirile facute de fosta Razboinica

Romina a fost foarte dezamăgită în momentul în care a părăsit competiția Survivor România 2021.

Războinica a spus în repetate rânduri că plecarea ei nu a fost una tocmai corectă și că ar mai fi avut multe de demonstrat în cadrul emisiunii, însă nu a avut șansa să facă acest lucru. Mai mult, fosta concurentă din echipa Războinicilor a fost deranjată de atitudinea Mellinei, având în vedere că aceasta din urmă s-a bucurat în momentul în care a fost eliminată, considerând că era o verigă slabă și că nu ar fi putut să contribuie la evoluția echipei. 

Citeste si: Primele declaratii ale Rominei de la Razboinci dupa ce a ajuns in Romania! Cine are sanse reale sa castige Survivor Romania 2021

 

Citește-ne pe
Citește și:

MOTIVUL real pentru care Andrei Dascalu s-a razgandit si a votat-o in ultimul moment pe Romina! De cine i-a fost frica si pe cine ar fi trebuit sa voteze, de fapt:"Este...

Speriată de tulpina braziliană, Franța interzice orice zbor înspre și dintre țara sud-americană

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Romina de la Războinici, luată peste picior de Faimoși: ”Tu trebuia să fii nominalizată...”

Romina si Andrei Dascalu, confruntare dupa eliminarea Razboinicei de la Survivor Romania 2021. Ce i-a soptit la ureche concurenta

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies