O femeie își revendică rolul de mamă și de soție, după un an de absența! Aflați dacă fiica și soțul ei o vor ierta, sâmbătă, 4 decembrie, la "O nouă șansă", de la 20:00, la Kanal D!

,
Andreea Mantea

Andreea Mantea prezinta noi povesti impresionante de viata in cadrul emisiunii O noua sansa

[Sursa foto: Captură KANAL D]

După un an de zile, o femeie își va cere înapoi locul în sânul familiei sale! Îi vor mai acorda soțul și fiica sa o nouă șansă sau nu!


In articol:

Îndrăgita emisiune "O nouă șansă", prezentată de Andreea Mantea, aduce în atenția publicului din România povești tulburătoare și impresionante de viață ale unor oameni greu încercați de destin. Fie că este vorba despre gelozie, trădare, sacrificii, violență domestică, secrete, relații toxice, fie regrete, remușcări, reîntâlniri emoționante, toate persoanele care apelează la ajutorul emisiunii, își doresc încă o șansă și vor să revină la sentimente mai bune și să facă

pace cu cei pe care i-au rănit în trecut.
Producția "O nouă șansă", difuzata la Kanal D, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, este o emisiune inspirată dintr-un format internațional de succes, denumit "Second Chance", ce a fost deja difuzat în Turcia și care a fascinat telespectatorii datorită poveștilor inedite de viață prezentate.

O femeie își revendică rolul de mama și de soție, după un an de absența! "Unde ai fost, într-un an"

În ediție de sâmbătă aceasta, 4 decembrie 2021, Andreea Mantea va aduce în prim plan o nouă poveste emoționantă și tristă de viață a unei femei, care după aproape un an de zile de absența, își dorește să revină în sânul familiei sale și să fie din nou alături de soțul și fiica ei. Tânăra regretă enorm greșelile comise în trecut, atunci când, forțată de împrejurări a trebuit să se retragă din viață soțului și a fetiței sale.

Femeia va reuși să își reîntâlnească soțul și fetița, însă în momentul în care le va cere cu lacrimi în ochi încă o șansă, bărbatul îi va spune răspicat că nu acceptă regretele ei, iar fetiță lor îi va reproșa mamei sale absența de un an, timp în care avusese mare nevoie de atenția să, de sfaturile sale, de iubirea ei.

Aflați dacă femeia va mai primi o nouă șansă din partea familiei sale, sau va rămâne singură și tristă în continuare, departe de fiica să, sâmbătă, în cadrul emisiunii O nouă șansă, prezentată de

Andreea Mantea, la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Situație complicată pentru doi tineri îndrăgostiți! Aflați ce se va întâmpla cu relația lor, sâmbătă, 27 noiembrie, la O nouă șansă, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, la “O noua sansa”, Andreea Mantea: “Vom vedea o altfel de poveste, o altfel de emisiune!”

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Gelozia extremă duce la despărțire! Vor mai acorda o nouă șansă relației lor doi tineri orgolioși? Aflați sâmbătă, 20 noiembrie, urmărind emisiunea O nouă șansă, de la ora...

Mișcare strategică în AUR: Călin Georgescu, propus președinte de onoare, pentru a nu se transforma în concurență

Din pacate, incepem saptamana cu o stire trista! Doliu in Romania: s-a dus si el! Ni se prapadesc artistii

In aceasta seara, de la ora 20:00, la “O noua sansa”, Andreea Mantea: “Vom vedea o altfel de poveste, o altfel de emisiune!”

Situație complicată pentru doi tineri îndrăgostiți! Aflați ce se va întâmpla cu relația lor, sâmbătă, 27 noiembrie, la O nouă șansă, de la ora 20:00, la Kanal D!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies