Gelozia extremă duce la despărțire! Vor mai acorda o nouă șansă relației lor doi tineri orgolioși? Aflați sâmbătă, 20 noiembrie, urmărind emisiunea O nouă șansă, de la ora 20:00, la Kanal D!

,

O tânără regretă enorm crizele de gelozie extremă și își vrea iubitul înapoi! Aflați ce se va întâmplă cu povestea lor de iubire, sâmbătă, la O nouă șansă.


In articol:

Andreea Mantea prezintă în cadrul noii sale emisiuni, O nouă șansă, povești incredibile de viață despre trădare, sacrificii, gelozii, relațîi toxice, iubiri secrete, adulter, violență domestică, regrete, erori fatale sau regăsiri emoționante, care fascinează publicul.

Gelozia extremă duce la despărțire! Vor mai acordă o nouă șansă relației lor doi tineri orgolioși?

În ediția de sâmbătă, 20 noiembrie, a emisiunii O nouă șansă, Andreea Mantea va aduce în atenția publicului o nouă poveste tulburătoare de viață a doi tineri care au ajuns să se despartă din cauza gelozie dusă la extrem.

Emisiunea O nouă șansă, prezentată de Andreea Mantea în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00, este o producție inspirată dintr-un format internațional de mare succes, intitulată "Second Chance", difuzat deja în Turcia și care a captivat publicul prin intermediul poveștilor tulburătoare de viață.

Sâmbăta aceasta, Andreea Mantea va aduce în atenția publicului Kanal D o nouă poveste impresionantă de viață a unui cuplu care a ajuns să se destrame din cauza geloziei dusă la extrem și a lipsei de încredere.
O tânăra marcată de regerete profunde își dorește enorm să îl reintalneasca pe fostul ei iubit, pe care a reușit să-l îndepărteze din cauza comportamentului ei bizar, generat de o gelozie teribilă.

Această recunoaște în prezent faptul că a greșit în trecut atunci când încerca să își acapareze total iubitul și să îl țînă mereu sub control.

Citeste si: Un bărbat a distrus căsnicia unei femei și apoi a trădat-o! Aflați o nouă poveste tulburătoare de viață, la „O nouă șansă”, sâmbătă, 6 noiembrie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Tânăra mărturisește că ajunsese să îl urmărească pas cu pas pentru a vedea cu cine se întâlnea și trăia mereu cu bănuiala mistuitoare că este înșelată.

În cele din urmă gelozia să extremă și obesesiva precum și crizele sale de personalitate au dus la despărțirea de iubitul ei, care și-a dorit să se îndepărteze definitiv pentru a-și vedea în liniște de viață să.

În prezent, femeia își dorește enorm să îl poată reîntâlni pe fostul ei iubit și să îi expună toate regretele și remușcările sale, care au chinuit-o după despărțirea lor.

Rămâne însă de văzut dacă tânărul va acceptă să mai acorde o nouă șansă relației lor sau își vor spune adio definitiv!

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, în “O nouă șansă”, cand viciile distrug vieti

 

Citește-ne pe

Citește și:

In aceasta seara, de la ora 20:00, in emisiunea “O noua sansa”, cand lipseste curajul de a risca pentru iubire

Situație SCANDALOASĂ - Profesor cercetat după ce a fost înregistrat la ore făcând afirmaţii jignitoare la adresa femeilor

Imaginile cu momentul în care Anamaria Prodan i-a dat un pumn lui Dan Alexa stârneau un val de reacții. Mulți s-au gândit că între ei ar fi o relație amoroasă, dar acum a ieșit...

In aceasta seara, de la ora 20:00, în “O nouă șansă”, cand viciile distrug vieti

Gelozia și violența au dus la destrămarea unei relații de iubire! Descoperiți sâmbătă, 13 noiembrie, de la 20:00, la „O nouă șansă”, povestea tulburătoare a unui cuplu greu...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies