Andreea Mantea a vorbit despre perioada în care și-a dat seama că este gravidă: „Am simțit și am știut eu”

,
Mantea

Andreea Mantea a vorbit despre perioada în care și-a dat seama că este gravidă: „Am simțit și am știut eu”

[Sursa foto: Instagram Andreea Mantea]

Andreea Mantea a vorbit despre momentul în care a realizat că este însărcinată cu Cristian Mitrea. Vedeta a dat detalii cutremurătoare despre acea perioadă.


In articol:

Andreea Mantea și Cristian Mitrea au un copil, David, despre care Cristian Mitrea s-a îndoit că el ar fi tatăl, la început.

După mai bine de șapte ani, Andreea Mantea  s-a deschis și a vorbit despre acea perioadă tulburătoare din viața ei.

Andreea Mantea a vorbit despre perioada în care a rămas însărcinată cu Cristian Mitrea

Mantea

Andreea Mantea și David, fiul ei

[Sursa foto: Instagram Andreea Mantea]

În cadrul emisiunii „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, Andreea Mantea a vorbit sincer despre perioada în care a realizat că este însărcinată cu Cristian Mitrea.

„Pe mine m-a prins pe picior greșit și într-un moment când am fost plictisită.

E grav că spun lucrurile astea cum, nu? Am lăsat să intre dragostea în viața mea într-un moment când avea prea mult loc. Dacă eram prinsă în ceva și nu aveam timp pentru așa ceva, nu se întâmpla. Însă fiind contextul de așa natură și având și prea mult timp liber, m-am lăsat dusă de val.

Citeste si: Andreea Mantea, emotionata pana la lacrimi! Iata ce anume a impresionat-o profund pe indragita vedeta!

Da, este minunat, da, este fantastic, dar când am pus piciorul în România, s-a dus magia și atunci am deschis ochii și am zis stop, ne-am despărțit, fiecare și-a văzut de viața lui, dar acele apariții care erau în contract ne-au făcut să ne aducem  aminte că vai..

cumva, cam așa sunt fetele astea care suntem crescute cu tați mai duri, căutăm pe cineva să fie mai dur, să îți interzică lucruri, îmi plăcea, e și asta o boală.

E bine că m-am trezit și am conștientizat lucrurile astea. Dar tot ne reîntâlneam și ne-am reîntâlnit în august și ne-a fost prea dor unul de celălalt. După ce ne-a fost dor, ne-am văzut de drum”, a povestit Andreea Mantea

Fiul Andreei Mantea nu era în planurile de viață ale prezentatoarei TV

Andreea Mantea și David, fiul ei

[Sursa foto: Instagram Andreea Mantea]

Andreea Mantea a povestit că fiul ei, David, nu era planificat, mai ales cu Cristian Mitrea, la vremea aceea. Frumoasa brunetă a povestit despre momentul în care a aflat că e însărcinată că se afla în trafic, iar farurile unei mașini se îndreptaseră spre ea, moment în care a crezut că va fi lovită și, instinctiv, și-a pus mâna pe burtă. 

Citeste si: Andreea Mantea, dezvaluiri-soc: "Ma duceam si stateam cu ea in cimitir, fie ca era ger, noapte, cald..." GESTUL pentru care vedeta TV a fost aspru judecata

„Niciodată, David nu a fost planificat și nu cu el. Eram la filmări în Portugalia și n-am vrut să cred. N-am vrut. Eram în țară când am simțit și am știut eu. Eram în trafic, mă grăbeam să ajung undeva, era noapte și în momentul acela, de pe sensul celălalt, am văzut acele faruri îndreptate spre mine și m-am speriat și mi-am dus mâna la burtă că am crezut că ăla intră în mine.

Atunci, mi-am dat seama că sunt însărcinată, dar pe cât de fericită eram, pe atât de tristă și nu știam ce să fac. Pentru că el era tatăl. Când am născut, a fost foarte greu. David a fost alături de mine. Știi aia cu drobul de sare, aoleu, ce o să facă copilul, când o să crească, ce o să-i spun...", a mai explicat Andreea Mantea.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Băiatul Andreei Mantea a început școala! Iată fotografiile cu David din prima zi de școală

Execuție la foc automat: Premierul general Nicolae Ciucă l-a dat afară din Guvern

BREAKING NEWS! Gata, a început! A fost deschis focul în Ucraina! Au murit cinci militari! Revenim cu detalii!

Andreea Mantea, experienta palpitanta la bordul unui TIR! Aflati prin ce noi peripetii va trece vedeta, LUNI, 16 august, intr-o noua editie a emisiunii "Trairi alaturi de...

Andreea Mantea descopera "hrana vie"! Aflati prin ce noi peripetii va trece vedeta, luni, 23 augut, intr-o noua editie "Trairi alaturi de Andreea Mantea", de...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies