Andreea Mantea, dezvaluiri-soc: "Ma duceam si stateam cu ea in cimitir, fie ca era ger, noapte, cald..." GESTUL pentru care vedeta TV a fost aspru judecata

Author: Alice Popescu
Actualizat: 18 aug 2021, 14:25
Andreea Mantea mergea in cimitir pentru a vorbi cu bunica ei
Sursa: Captură YouTube

Andreea Mantea a povestit despre unul dintre cele mai dureroase episoade din viata ei si de care nu ii este absolut rusine sau frica sa vorbeasca.

Andreea Mantea a subliniat inainte de toate in interviul oferit lui Mihai Ghita pentru emisiunea online "In oglinda" faptul ca oamenii ar trebui sa faca ceea ce simt si sa nu mai dea importanta la ceea ce se spune despre ei si la cum sa faca si ce sa faca pentru ca este vorba despre viata si fericirea lor care la un moment dat daca nu iei decizia corecta, totul se va prabusi mai devreme sau mai tarziu.

Andreea Mantea, afectata dupa moartea bunicii ei: "Ca era ger, ca era cald, ca era noapte, ma duceam. Ii povesteam tot. O luasem...  

Citeste si: Andreea Mantea, adevarul despre relatia copilului ei cu Cristian Mitrea: "Cand trebuia sa plece la el, se prindea de draperie si eu..."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Prezentatoarea TV a povestit printre altele despre o frantura din viata care a marcat-o destul de mult din momentul in care s-a intamplat: "Este mandra, imi spune, vorbim...," isi incepe Andreea povestea despre cea pe care a admirat-o pentru curajul si personalitatea ei. "Da, vorbesc cu ea non-stop, trebuie sa facem ceea ce simtim ca ne face pe noi fericiti, linistiti si bine si impacati. Si daca eu simt nevoia sa ma urc in masina sa ma duc la mormant sa o intreb ceva sau doar sa o vizitez, asta faceam la inceputuri.

Ca era ger, ca era cald, ca era noapte, ma duceam. Ii povesteam tot. O luasem... Cel putin asa mi se spunea. Noi n-avem voie sa mai simtim ca am innebunit, n-avem voie sa suferim, sa plangem ca suntem traumatizati. N-ai voie, sa nu zica lumea ca ai innebunit. Mergi si cauta...Nu eram pregatita sa renunt la ea. Sunt momente in care efectiv vorbesc cu ea. M-am lasat ghidata de toate lucrurile pe care le vedeam la ea.
Avea o putere fantastica, era o luptatoare, n-o interesa. Ea, toata viata ei, s-a luptat. Nu mai traieste, din pacate, bunica mea."

Andreea Mantea a mai povestit in cadrul aceleasi emisiuni despre cele mai importante momente din viata ei, despre cum i-a schimbat viata fiul ei, David, despre dezamagiri, frica si puterea de a o lua de la capat.