Situație complicată pentru doi tineri îndrăgostiți! Aflați ce se va întâmpla cu relația lor, sâmbătă, 27 noiembrie, la O nouă șansă, de la ora 20:00, la Kanal D!

,

Relația de iubire dintre doi adolescenți este pusă în pericol de mamele acestora, care se împotrivesc vehement poveștii lor.


In articol:

Dacă până în prezent, Andreea Mantea a adus în atenția publicului povești impresionante care au avut la baza trădări, certuri între soți, despărțiri zgomotoase, relații toxice, iubiri secrete, sau chiar violență domestică, de această dată îndrăgită prezentatoare TV va prezența în cadrul emisiunii O nouă șansă, povestea complicată de iubire dintre doi tineri aflați la început de relație și de drum în viață, ce lupta din răsputeri să le înduplece pe mamele lor, care se împotrivesc categoric relației lor.

Situație complicată pentru doi tineri îndrăgosti, sâmbătă, la O nouă șansă!

Emisiunea O nouă șansă a cucerit publicul încă de la primele ediții difuzate la Kanal D, sâmbătă, de la ora 20:00. Producția este ispirata dintr-un format internațional, denumit "Second Chance", ce este difuzat în Turcia, unde de asemenea se bucură de mare succes.

În ediția de sâmbătă, 27 noiembrie 2021, Andreea Mantea va aduce în atenția telespectatorilor o poveste diferită de tot ceea ce s-a prezentat până acum în cadrul emisiunii O nouă șansă. Este vorba despre doi tineri adolescenți care s-au îndrăgostit iremediabil în ciuda vârstei lor destul de fragede, iar mamele acestora, care erau și vecine de bloc, se opun vehement relației lor.

În ciuda faptului că tinerii au încercat din răsputeri să le înduplece, situația a a avansat rapid între cei doi îndrăgostiți, iar aceștia au decis să nu mai țînă cont de nimeni, lăsându-se duși de val.

Însă mama fetei îl prinde în casă să și în patul fiicei sale pe tânărul cu pricina și explodează de furie. Femeia merge urgent la ușa vecinei sale pentru a-i spune că fiul ei este vinovat pentru tot ceea ce i se întâmplă fetei sale.

Citeste si: Dezvaluirile halucinante ale unei soacre, care s-a razbunat teribil pe nora sa! Descoperiti o noua poveste impresionanta de viata, la „O nouă șansă”, sâmbătă, 30 octombrie 2021, de la ora 20:00, la Kanal D

În prezent cei doi tineri își doresc enorm să le ceară iertare mamelor lor

și mai ales își doresc să își clădească povestea de iubire mai departe și să fie sprijiniți de părinții lor. Rămâne însă de văzut dacă cei doi tineri vor putea fi împreună în continuare sau nu, sâmbătă, la O nouă șansă, de la 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Gelozia extremă duce la despărțire! Vor mai acorda o nouă șansă relației lor doi tineri orgolioși? Aflați sâmbătă, 20 noiembrie, urmărind emisiunea O nouă șansă, de la ora 20:00, la Kanal D!

 

Citește-ne pe

Citește și:

În această seară, de la ora 20:00, in emisiunea “O nouă șansă”, Greseli fatale

Dana Budeanu face INSTRUCȚIE cu Drulă: CIVILII DE LA USRI PLUS 2 1/4 LUPIII, MÃÃ!

Al 3-LEA RAZBOI MONDIAL, sta sa incepa! Rusia, Iran si China manevre comune! NATO si SUA pregatiti sa intervina, APOCALIPSA tot mai aproape

Gelozia extremă duce la despărțire! Vor mai acorda o nouă șansă relației lor doi tineri orgolioși? Aflați sâmbătă, 20 noiembrie, urmărind emisiunea O nouă șansă, de la ora...

In aceasta seara, de la ora 20:00, in emisiunea “O noua sansa”, cand lipseste curajul de a risca pentru iubire

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies