„Nu știu cum se face că nu reușești o direcție stilistică care să funcționeze” Raluca Bădulescu a luat-o la bani mărunți pe Ioana. Ținuta concurentei, sancționată

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 13 iun 2023, 21:33

Ținuta Ioanei a fost aspru jurizată. Concurenta nu a primit steluțe în această seară.

Ținuta purtată de Ioana în această seară nu a fost prea reușită. Deși a optat pentru un styling elegant, dar și sexy în același timp, jurații nu au fost dați pe spate de look-ul realizat de ea.

Ioana a fost aspru sancționată de jurații de la Bravo, ai stil

Ioana a pășit cu emoții în fața juraților iar verdictul acestora a fost unul dur pentru aspiranta la titlul de cea mai stilată femeie din România. 

Raluca Bădulescu nu înțelege ce o împiedică pe concurentă să realizeze ținute bune. Concurenta nu a primit nici măcar o steluță în această seară.

Maurice Munteanu:  „Îți stă foarte bine peruca, dar nu e un styling, Ioana. Există piese de lenjerie care pot fi purtate la vedere, vezi cazul Georgianei, ăsta nu e genul de sutien care să se descrie dintr-un sacou deschis.

Puteai chiar să faci un accesoriu cu niște chiloți boxeri, la care să se vadă doar betelia. Jeansul nu este ales foarte bine. Accesorizarea asta este puțin inutilă.”

Raluca Bădulescu:  „Tu ești superbă. Nu știu cum se face că nu reușești o direcție stilistică care să funcționeze. Era mai bine dacă lipeai perlele și lipeai cu dublu adeziv sacoul pe pielea goală, dar nu sacoul ăsta.

Să aibă o structură, să aibă o ținută stofa. În seara asta n-ai stil.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: ”Sunt curioasă de unde este inspirația” Jasmine are dubii în privința ținutei pe care Andreea a purtat-o în această seară. Concurenta izbucnește în lacrimi

Nici Iris nu a avut prea multe cuvinte de laudă la adresa ținutei pe care Ioana a purtat-o în ediția de astăzi a emisiunii Bravo, ai stil.

„Vreau să încep prin a spune că îți stă extraordinar de bine cu peruca asta. Îți stătea bine și cu cea pe care ai purtat-o înainte. Eu ți-aș sugera să adopți freza asta pentru totdeauna. Evident mi-ar fi plăcut ca pantalonul să fie mai lung. Pantofii mă deranjează puțin că sunt de lac și aș fi făcut o bogăție mai mare la gât. Forma lor îmi place(n.red a ochelarilor) dar parcă cu peruca ceva nu merge” ,a

spus Iris.

Citește și: ”Ai intuit foarte bine” Cum a reușit Rebecca să se diferențieze de restul concurentelor în această seară, la Bravo, ai stil