”Sunt curioasă de unde este inspirația” Jasmine are dubii în privința ținutei pe care Andreea a purtat-o în această seară. Concurenta izbucnește în lacrimi

Author: Madalina Maftei

Jasmine este de părere că ținuta Andreei este inspirată chiar din look-ul pe care ea l-a purtat la debutul în emisiunea Bravo, ai stil.

Jasmine și Rebecca au comentat ținuta pe care Andreea a purtat-o în această seară la Bravo, ai stil. Noua concurentă, Jasmine, a vrut să afle care a fost sursa de inspirație a Andreei pentru look-ul de astăzi, mai mult, Rebecca a ținut să precizeze că tânăra nu accesorizează ținutele corespunzător.

Jasmine:  „Îmi place ce ai ales să porți astăzi. Sunt curioasă de unde este inspirația.”

Andreea:  „Te referi la ce ai purtat tu ieri? Pantalonii sunt asemănători dar nu m-am inspirat, sunt deja pregătite ținutele.” 

Jasmine:   „Îmi place cum ți-ai făcut părul, îmi place ideea asta de waves de sirenă, îmi place make-up-ul, e curat.

Îmi place și ce porți în picioare și chiar îmi place detaliul cu acele buze pe abdomen.”

Rebecca:  „De data asta îmi place mai mult, se vede mai mult interes. Am așteptat să vii cu accesorii mai multe. Tu pui haine pe tine dar accesorii nu prea ai. Să încerci să ieși din zona asta de confort a ta, fără accesorii.”

Citește și: „Te felicit oricum, mi se pare că te flatează” Cine este Jasmine, noua concurentă care a făcut senzație de la prima defilare în cadrul competiției Bravo, ai stil

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Jurizare cu lacrimi. Andreea nu a primit steluțe în această seară

Ținuta Andreei nu i-a flatat pe jurați, mai mult, aceștia au susținut că aceasta nu accesorizează ținutele corespunzător. Andreea a izbucnit în lacrimi!

Maurice Munteanu:  „Ești o concurentă care nu accesorizează aproape niciodată, respectiv nu duce ideea de styling, pentru că acesta este rolul competiției și trebuie să vedem în competiție și accesorii.

Ai purtat doar coliere foarte fine. Trecem peste asta. Asocierea dintre papuci și ciorapi este flagrantă. Acest tip de papuci nu se poartă niciodată cu ciorapi.”

Raluca Bădulescu:  „Era un colier scump, era de diamante, dar era un colier fin.”

Alexandru Abagiu:  „Șapca asta, părul ăsta, dacă am fi avut un breton fals adăugat deja era un element în plus.

Mi-ar fi plăcut să te văd în zona mai sălbatică. Machiajul este natural, dar este prea simplu. Puteai să adaugi ceva la șapcă.”

Citește și: ”Ai intuit foarte bine” Cum a reușit Rebecca să se diferențieze de restul concurentelor în această seară, la Bravo, ai stil