Emoții la "Bravo, ai stil!" O nouă eliminare a avut loc. Iată cine a părăsit emisiunea

Author: Marina Ionescu
Foto(4)

Emoții extrem de mari în Gala concept din această săptămână. Una dintre concurente a părăsit emisiunea! Iată cine a fost eliminată!

Telespectatorii emisiunii "Bravo, ai stil!" au avut parte de momente pline de suspans în Gala concept din această săptămână. Trei concurente au fost în pericol de eliminare, însă numai pentru una dintre ele competiția a luat sfârșit în această seară. 

Citește și: Alexandra a încins atmosfera la „Bravo, ai stil”! Jurații i-au dat trei steluțe fără să clipească: „Cel mai bun look din această seară, este și preferatul meu”

Emoții la "Bravo, ai stil!" O nouă eliminare a avut loc. Iată cine a părăsit emisiunea

În Gala de vineri, 9 iunie, Andreea, Beatrice și Iris au ajuns în pragul eliminării! Cele trei concurente au avut parte de una dintre cele mai tensionate Gale de până acum. Iată cine a părăsit emisiunea!  

Citește și: Iris nu a trecut testul juriului! Look-ul concurentei a fost aspru criticat de Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu: "Ținuta e sinistră!"

Emoțiile și suspansul au atins cote maxime în cadrul ediției de vineri, 9 iunie, a emisiunii "Bravo, ai stil!". Ilinca Vandici a anunțat cine părăsește emisiunea dintre cele trei concurente. 

"Vom vedea cine a fost cel mai puțin votată în această săptămână și, evident, care este concurenta care părăsește proiectul "Bravo, ai stil!" în această seară."

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ilinca Vandici a anunțat că dintre cei trei concurente care se află în pragul eliminării, Iris este salvată:  "Cea mai votată concurentă în această săptămână, în cadrul competiției "Bravo, ai stil!", este Iris cu 24,3%.

Astfel, au mai rămas Andreea și Beatrice, care au așteptat cu sufletele la gură și cu emoții anunțul făcut de frumoasa prezentatoare Ilinca Vandici.

"De una dintre voi ne despărțim în seara asta. Aș vrea să vedem mai întâi procentajele în ce vă privește pe voi două. 24% si 18%, iar concurenta care părăsește în această ediție eliminatorie competiția "Bravo, ai stil!" sezonul 8 este Beatrice", a anunțat Ilinca Vandici.

Citește și: Andreea a venit cu o ținută dezastruoasă la „Bravo, ai stil”! Jurații au fost extrem de dezamăgiți: „E ireal”