Dublă eliminare la „Bravo, ai stil”! Două concurente au părăsit competiția: „ A fost o experiență frumoasă”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 03 iun 2023, 20:47

Constanția și Carina au părăsit competiția

Sursa: Captură KANAL D2

În cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, Constanția și Carina au fost eliminate.

Ieri, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D2 și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Constanția și Carina, două concurente îndrăgite și vocale, au părăsit competiția. Drumul celor două tinere în competiția de modă s-a sfârșit.

Constanția și Carina au părăsit „Bravo, au stil”

În gala conceptului de ieri de la „Bravo, ai stil” 2023, patru concurente au fost în pericol de eliminare.

Carina și Constanția s-au poziționat pe penultimul loc în clasamentul punctelor din seara de gală. În pericol de eliminare au mai fost și Beatrice, dar și Andreea, care a fost nominalizată de toate colegele ei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Constanția și Carina au părăsit competiția fenomen de modă cu un număr de 16,2%, respectiv 2,7% voturi exprimate de către telespectatori.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!