Discuțiile despre Maria continuă! Constanția acuză că și-a plagiat licența, în timp ce Carina spune că de la Andreea pornesc toate atacurile spre Maria: „Nu este răutate gratuită, este adevărul”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 02 mar 2024, 05:35

Constanția acuză că și-a plagiat licența, în timp ce Carina spune că de la Andreea pornesc toate atacurile spre Maria

Sursa: Captură KANAL D2

În cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, Maria a fost cea care a deschis gala conceptului și a reușit să impresioneze din nou juriul.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D2 și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Maria a fost cea care a deschis gala conceptului și a reușit să ia cinci pe linie din partea juraților pe ținuta ei. Discuțiile despre faptul că și-a plagiat licența și că are stilist continuă.

Discuțiile despre Maria continuă

În culise, Maria a exprimat faptul că nu are idee de ce Constanția aruncă cu răutate gratuită în ea și vine cu acuzații grave, dar nici nu se strofoacă să afle motivele din spatele acțiunilor ei. 

Maria: Mi se pare că aruncă cu răutate gratuită (n.r.: Constanția) fără niciun motiv, dar este strict decizia ei. 

Citește și: Georgiana, pregătită pentru divorț în Vegas. Jurații nu s-au abținut: „Mă amuză direcția în care ai mers”

Constanția: Nu este răutate gratuită, este adevărul. 

Maria: Adevărul o să fie în punctul în care ai dovezi

Maria: Nu știu care a fost motivul ei, sincer nu mă interesează, e treaba ei ce vrea să facă și cum vrea să facă.

Ilinca Vandici a redeschis discuția în platou și a întrebat-o pe Maria ce a deranjat-o cel mai mult din spusele Constanției.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Maria: Faptul că mi-am copiat licența, pentru că am muncit foarte mult la ea și ea nu e în cunoștință de cauză să comenteze acest aspect pentru că nici n-a făcut un mic research (n.r.: documentare) să vadă exact care e licența mea.

Citește și: Constanția, revoltată după ce a fost de mai multe ori nominalizată! Concurenta a răbufnit: „Poate le e frică să nominalizeze pe altcineva”

Constanția: Dacă ea face cu adevărat styling-urile cu care a venit până acum trebuia să aibă o lucrare de licență impecabilă, nu și aceea copiată.

Carina spune că de la Andreea pornesc toate atacurile spre Maria

O nelămurire se află, totuși, în gândul prezentatoarei. Cum a ajuns să se vorbească despre licența Mariei? Se pare că tânăra a venit în platou cu o piesă vestimentară făcută de ea, cu inspirație din creația unui alt designer.

Maria: Am venit cu o piesă, cu acel croșet pe care l-am adus aici, în platou, și acela a fost inspirat dintr-o piesă de artă.

Constanția: Era o asemănare izbitoare cu o altă creație de-ale unui designer. 

În altă ordine de idei, Carina crede că toate aceste răutăți asupra Mariei pornesc de la Andreea.

Carina: Într-un fel eu văd lucrurile astea plecând tot de la Andreea.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!