Iris nu a trecut testul juriului! Look-ul concurentei a fost aspru criticat de Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu: "Ținuta e sinistră!"

Author: Diana Tilă
Actualizat: 06 iun 2023, 21:14

Ținuta purtată de Iris în această seară nu a fost pe placul lui Maurice Munteanu.

În cea mai recentă ediție a emisiunii  „Bravo, ai stil!”  prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D2 și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, ținuta lui Iris a fost criticată de Maurice Munteanu.

Citește și: "Mă făceau cioară!" Rebecca a suferit din cauza discriminării. Concurenta de la „Bravo, ai stil!” a împărtășit amintiri din copilăria ei: "Am învățat să nu mai țin cont de părerea oamenilor!"

Iris nu a trecut testul juriului! Look-ul concurentei a fost aspru criticat de Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu: "Ținuta e sinistră!"

Ținuta lui Iris a fost desființată de jurații „Bravo, ai stil!” Iată ce au avut de spus Alexandru Abagiu Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu.

Alexandru Abagiu: „Îmi place foarte mult că ai no make-up. Mi-ar fi plăcut să faci altceva la capitolul păr, mi-ar fi plăcut să ai claia aia de păr.

Nu spun că ce ai făcut acum e greșit dar spun că dacă ai fi mers acolo ai fi fost și mai propusă, și mai interesantă.”

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Citește și: Ioana a pornit cu stângul în gala conceptului la „Bravo, ai stil”! Jurații au taxat-o dur pe concurentă: „Nu este o ținută nici măcar pentru cursul săptămânii”

Maurice Munteanu a criticat-o dur pe Iris. Ținuta concurentei nu a fost deloc pe placul juratului de la „Bravo, ai stil!”. Acesta i-a mărturisit că stylingul este groaznic:"  Look-ul este sinistru! Stylingul este sinistru! Lăsând la o parte că este sinistru și că nu îmi place nicio piesă, poate cizma aia ar putea să însemne ceva, dar în niciun caz aici.  În banii ăștia e și un pic haios.

Puiule, nu-mi place nimic. Faptul că ți-ai băgat un crac în cizmă nu că mă agită, nu că mă irită..."

De asemenea, Raluca Bădulescu a criticat-o aspru pe concurentă. Iris nu a reușit în această seară să contureze un outfit pe placul juraților.

Aza, confesiuni emotionante in editia din aceasta seara, la “Bravo, ai stil!”

"Iris, ținuta nu e bună, puiule! Deloc! Bereta seamănă a perdea de duș. Pe inelele alea se agață clar o perdea de duș.

O grămadă de lucruri care nu au legătură una cu cealaltă. Treaba cu un crac băgat și unul scos... chestie la fotbal, la pauză, când oamenii ăia își suflecă un pantalon, sparg o sămânță, pe stadion mă refer. Nu e bine! Această ținută pe care ai făcut-o e și obosită și degeaba", a spus Raluca Bădulescu.

Singura steluță pe care a primit-o în această seară Iris i-a fost acordată de către Alexandru Abagiu.

Citește și: Greșeala făcută de Ioana la „Bravo, ai stil” 2023: „Apelezi la niște lucruri iconice destul de periculoase”. Jurații i-au atras atenția

 


Larisa, acuzații dure la adresa Lorenei! „Nu e asumată! Nu își asumă greșelile foarte mari pe care le-a făcut!” Vechiul lor conflict s-a reaprins în Casa iubirii și au ieșit la iveală detalii uluitoare!