Andreea a venit cu o ținută dezastruoasă la „Bravo, ai stil”! Jurații au fost extrem de dezamăgiți: „E ireal”

Author: Lavinia Medrea

Jurații au fost extrem de dezamăgiți de Andreea

Sursa: Captură KANAL D2

În cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, Andreea a călcat pe bec cu ținuta prezentată.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D2 și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Andreea a venit cu

o ținută „dezastruoasă”, așa cum o caracterizează jurații. 

Andreea a venit cu o ținută dezastruoasă la „Bravo, ai stil”

În ediția de azi, Andreea nu a fost în cea mai bună formă privind ținuta ei. Atât concurentele, cât și jurații și-au dat negativ cu părerea despre stilizarea aleasă de concurentă azi.

Citește și: Maria de la Bravo, ai stil 2023, look aproape perfect! Cu ce detaliu a dat greș: „Arată puțin a pudel”

„Te poți duce la SNSPA, probabil acum 15 ani ai fi fost în trend cu fetele de acolo. Văd ținuta ta și acum 15 ani, se purta acest gen de corset peste o cămașă. Nu îmi place cum se vede cămașa ieșită din corset. Nu e pantalonul fericit, din păcate. Dacă ai fi avut un pantalon elegant, probabil s-ar fi văzut mult mai bine”, a spus Maria.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Jurații, complet dezamăgiți de ținuta Andreei

Jurații de la „Bravo, ai stil” au fost dezamăgiți de ținuta cu care s-a prezentat Andreea, având în vedere că este o concurentă cu potențial care, chiar dacă a mai avut momente mai puțin bune, tot a reușit să obțină minim o steluță.

Azi, din păcate, Andreea nu a reușit să obțină niciun „bravo, ai stil” și a primit observații și în privința modului în care își aranjează părul, fiind o stilizare repetitivă. 

Citește și: Ioana de la Bravo, ai stil 2023 a dat greș cu accesorizarea! Jurații au fost dezamăgiți: „Este păcat de tine”

Alexandra este  marea câștigătoare a emisiunii „Bravo ai stil!” 2023,  sezonul 8! Primele imagini

„Dintre cele mai urâte și nefericite ținute pe care am avut ocazia să o ved em în acest sezon.

În opt sezoane. Mă mir, venind din partea ta, până acum ai prezentat ținute bune și mai puțin bune, dar un dezastru complet ca astăzi să știi că de multe vreme nu am mai văzut. Nu știu cum ai putut să te îmbraci cu costumul ăsta, de ce l-ai pus pe tine. Mai bine puneai niște pantaloni cu care ai venit de acasă, cu un tricou și spuneam că asta e ținuta, încercam să iau de la colege câte o piesă, de cât să mă fi prezentat în fața publicului și în fața țării cu acest costum”, a declarat Raluca Bădulescu.

„Ceea ce propui în seara asta este definiția conțopismului. Pantofii sunt o chestie clasică, dar se potrivesc cu foarte puține lucruri. Pantalonii cu lungimea nepotrivită și combinat cu pantofi stiletto, dar asta ar fi ultima problemă. Este practic nenorocire”, a spus Maurice Munteanu.

„E ireal! Își prinde părul la spate și are în continuare o cărare. Părul e ceva dezastruos la spate. Tipul ăsta de coadă trebuie luată și fixată de la cap la coadă pentru a ne asigura că nu au aceste fire care zboară”, a declarat Alexandru Abagiu.

 


Larisa, acuzații dure la adresa Lorenei! „Nu e asumată! Nu își asumă greșelile foarte mari pe care le-a făcut!” Vechiul lor conflict s-a reaprins în Casa iubirii și au ieșit la iveală detalii uluitoare!