Nu o să-ți vină să crezi cum arată Ioana Tufaru, după două operații la stomac „Nu înțeleg de ce” Fiica Andei Călugăreanu este în pragul disperării

Author: Diana Bostan

Ioana Tufaru a pierdut lupta cu kilogramele

Sursa: Captură YouTube

Ioana Tufaru, lovitură după lovitură. Fiica Andei Călugăreanu a ajuns în pragul disperării după ce a suferit două operații la stomac și s-a îngrășat la loc.

După o copilărie tristă și moartea părinților săi, Ioana Tufaru și-a pierdut speranța, dar și lupta cu kilogramele.

Ioana Tufaru a suferit două intervenții la stomac

Fiica Andei Călugăreanu și-a deschis sufletul în cadrul emisiunii ”Online Story by Cornelia Ionescu”, și a vorbit despre fiul ei, Luca, despre soțul ei, dar și despre neajunsuri. Cu o poveste greu de redat în cuvinte, Ioana Tufaru a luat o pauză de la aparițiile publice, axându-se pe creșterea copilului său.

Citește și: Ioana Tufaru, în pragul disperării. Vedeta a ajuns să trăiască de pe o zi pe alta

Deși provine dintr-o familie celebră, Ioana Tufaru s-a confruntat cu lipsa de iubire a tatălui și cu sărăcia. „Am fost născută prematur, aveam aproape cinci kilograme la naștere. Din maternitate am captat un virus, o dublă bronho-pneumonie, a trebuit să stau sub un clopot de oxigen 21 de zile”, a povestit Ioana Tufaru.

Citește și: Soția lui Alexandru Arșinel are grave probleme de sănătate. Marilena a fost internată de urgență în spital

Aceasta a dezvăluit că tratamentul administrat la naștere i-a influențat kilogramele pe care le-a acumulat în timp. „Am două operații de micșorare de stomac și cu toate astea nu reușesc să am o greutate, mă îngraș, slăbesc iar”, a spus fiica Andei Călugăreanu.

Ioana Tufaru, dezamăgită de multe ori în dragoste

Kilogramele în plus au făcut-o pe Ioana Tufaru să se confrunte și cu refuzul multor bărbați de care aceasta se simțea atrasă. Dezamăgită de acest lucru, fiica Andei Călugăreanu l-a întâlnit pe Ionuț, cel care a fost interesat de persoana ei, nu de fizicul ei.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Care este, de fapt, cauza morții lui Alexandru Arșinel. Marele actor s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate

„Mi-a spus că mă place foarte mult. Diferența de vârstă dintre noi m-a făcut să mă încred mai mult în el. Ionuț este cu zece ani mai mare și atunci l-am luat ca pe un sprijin, ca pe un stâlp.

Un sprijin mai mult moral decât financiar, dar nu în asta constă fericirea. Am pornit de la zero, am dormit și prin parc, iar în ianuarie facem nouă ani de când suntem împreună”, a povestit Ioana Tufaru.

Citește și: Cu ce se ocupă Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu

Ioana Tufaru a dezvăluit faptul că Ionuț a cerut-o de soție de mai multe ori, însă ea a făcut pasul decisiv în a oficializa relația printr-o căsătorie.

Fiica Andei Călugăreanu a întâmpinat probleme în înscrierea copilului la școală

Ioana Tufaru și soțul ei au împreună un băiețel, pe nume Luca, iar cei doi fac mari eforturi pentru ca acesta să nu simtă lipsurile vieții. Aceasta a întâmpinat probleme atunci când a vrut să-l înscrie pe cel mic la o școală.

Citește și: Cum a murit Anda Calugareanu. Drama cumplita povestita de sotul artistei

Aceasta a fost refuzată de patru școli în momentul înscrierilor pentru clasa pregătitoare. În cele din urmă, Ioana a reușit să-l înscrie pe Luca la o școală în Sectorul 6, pentru a fi mai aproape de casă.

Citește și: Anamaria Prodan i-a lăsat mască pe toți. Cum s-a îmbrăcat la petrecerea VIVA! 2019. A lăsat totul la vedere

„Viața mea este împărțită în două, în două lucruri frumoase, familia unu, familia de acasă și familia doi, actoria.Eu și nașa lui Luca lucrăm la o carte despre mama. Însă editura vrea toate drepturile de autor, altfel nu ne publică cartea și am zis „nu””, a mai dezvăluit Ioana Tufaru.