Bravo, Ioana Tufaru! Uite ce a reusit fiica Andei Calugareanu si a lui Dan Tufaru

Ioana Tufaru, fiica regretatei actrițe Anda Călugăreanu, a avut parte de un eveniment important în viața ei.


In articol:

Aceasta a apărut pe scenă într-un spectacol care a avut loc la Teatrul Evreiesc.

Ioana Tufaru a apărut într-o piesă pusă în scenă la Teatrul Evreiesc. Fiica regretaților artiști Anda Călugăreanu și Dan Tufaru a ajuns la vârsta de 40 de ani să calce pe urmele celebrilor ei părinți. Ioana Tufaru a jucat sâmbătă în piesa de teatru „Scripcarul pe acoperiș”, la Teatrul Evreiesc. În piesă, Ioana Tufaru a fost o vânzătoare de pește.

Citeste si: Ioana Tufaru si-a gasit super serviciu! Castiga 200 de lei in doua ore

Citeste si: Cum arata Ioana Tufaru dupa ce a slabit 63 de kilograme

„A fost super totul, a fost fix cum am visat. Luca, fiul meu, nu a fost pentru că nu are răbdare, piesa a durat trei ore și jumătate. Așa că a venit doar Ionuț (n.r. partenerul ei de viață) și a fost foarte încântat de prestația mea”, a declarat Ioana Tufaru pentru click.ro.

Au fost trei luni de muncă, grele și obositoare, azi tragem linie, trei luni frumoase cu oameni frumoși. Trei luni în care Teatrul Evreiesc de Stat a fost a doua mea casă, iar actorii lui au fost ca o a doua familie, o experiență frumoasă de care sincer îmi va fi dor. Mulțumesc tuturor oamenilor frumoși cu care am lucrat în aceste trei luni. Mulțumesc în primul rând regizorului Andrei Munteanu pentru că a avut încredere și m-a primit în această minunată echipă ar fi multe persoane cărora trebuie să le mulțumesc pentru această frumoasă experiență trăită. Îmi va fi dor de diminețile în care mă trezeam să plec la repetiție”, a notat Ioana Tufaru în mediul online.

Citeste si: Cum arată mama Mirelei Vaida. Este incredibil cat de mult seamana cele doua

Citeste si: Anca Serea și bebelușul ei. "După un travaliu intens, dar cu minunea în braţe! Te iubesc, Moise! Mulţumesc, Doamne!”

Vezi cele mai noi Stiri kanal D

sursa: libertatea.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate