Ioana Tufaru, în pragul disperării. Vedeta a ajuns să trăiască de pe o zi pe alta

Author: Laura Macovei
Actualizat: 13 sep 2023, 20:19

Ioana Tufaru trece prin momente cumplite. Vedeta a ajuns să trăiască de pe o zi pe alta

Sursa: Facebook

Ioana Tufaru aproape că a ajuns la sapă de lemn. De curând, soţul ei a rămas fără serviciu, iar singurul venit care intră în casă este ajutorul social, iar suma este una infimă.

Ioana Tufaru nu mai face față situațiilor dificile din viața ei. Acum, soțul ei a rămas fără serviciu, iar singurul venit de care beneficiază aceștia este ajutorul social în valoare de 1.100 de lei.

Ioana Tufaru, depășită de situație

Ioana Tufaru, împreună cu soțul ei și Luca, băiețelul lor de 7 ani, trăiau decent până de curând, când Ionuț Mardare a rămas fără loc de muncă.

Situația s-a schimbat brusc, atunci când soțul acesteia a fost nevoit să se pensioneze pe caz de boală. Totuși, acesta va beneficia și el de un venit, însă banii nu sunt de ajuns nici așa. 

Citește și: Cu ce se ocupă Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu

Ne este foarte greu. Trăim trei persoane din 1.100

de lei pe lună. La teatru nu am mai prins nimic că mergeam și făceam figurație acolo, mai câștigam un ban. Băiatul a început și el școala, cheltuială multă și cu el.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Soțul nu mai lucrează pentru că s-a pensionat pe caz de boală. Momentan, am depus dosarul și așteptăm să vedem cât primește și el ”, a

dezvăluit Ioana Tufaru pentru site-ul  click.ro.

În afară de ajutorul social, Ioana mai încasează și o sumă foarte mică din drepturile de autor, deoarece este angajată la Teatrul Evreiesc din Capitală. 

De ce boală suferă Ionuţ Mardare

În urmă cu aproape doi ani, Ionuț Mardare a fost internat în spital, fiind diagnosticat cu mai multe afecţiuni.

Ionuț e grav, e în spital. La 54 de ani, are multe probleme de sănătate. E bolnav cu inima, plămânii rinichii, de aceea nu mai lucrează. Ne e foarte greu, mai ales acum după perioada cu pandemia ”, spunea atunci fiica Andei Călugăreanu, potrivit  impact.ro.

Citește și: Cum arata Ioana Tufaru dupa ce a slabit 70 de kilograme!

Ioana Tufaru, fiica celebrei cântărețe Anda Călugăreanu, nu a mai apărut în presă de mult timp, așa cum obișnuia în urmă cu câțiva ani. 

Deși familia Ioanei Tufaru întâmpină o situație dificilă și se descurcă foarte greu cu banii, aceștia au un acoperiș deasupra capului datorită lui Gigi Becali, cel care a fost alături de ei mult timp. 

 

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!