Nu mai VREA BANI de la tata! Fiul lui Adrian Nastase si-a deschis club de fite pe litoral VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:21

Distractie, fete frumoase si multa muzica buna!

Asta pare sa fie reteta perfecta pe care o promite Andrei Nastase tuturor celor care vor trece pragul noului club de fite din statiunea Neptun. Pana la miezul noptii, clubul a devenit neincapator pentru tinerii dornici de distractie. Nu doar domnisoarele au fost cele care s-au unduit pe ritmurile muzicii. Doi dintre clienti au facut show pe scena si au dansat mai ceva ca niste animatori!

Imbracat intr-o tinuta casual, fiul fostului premier a incercat sa-si ascunda emotiile.
Desi parintii nu au venit la deschidere, a avut-o alaturi pe jumatatea lui. Imbracata elegant, Bianca nu l-a slabit din ochi toata noaptea. Atmosfera s-a incins si mai mult dupa miezul noptii, cand pe scena a urcat Connect-R!

Una peste alta, sperantele sunt mari! Este posibil ca, pe viitor, sa-l vedem in club pe insusi Adrian Nastase. Pana atunci, insa, nu uitati ca, oriunde ati alege sa mergeti in vacanta, distractia de noapte va fi nelipsita, pe litoralul romanesc.
Cateva statiuni mai la nord, in Mamaia, fiul lui Radu Mazare a intrat si el in afaceri estivale.

Dupa ce a impartit cadourile si a ciocnit o cupa cu sampanie,Radu Mazare a luat fetele la dans. Odata lectia invatata, Raducu Mazare s-a si conformat. Stie ca pentru a face cadouri scumpe fetelor, trebuie sa aiba si bani. Ori, pentru a-i obtine este nevoie de munca.



 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!