„Nu e vorba ca să moară acasă, în patul ei”. Mesajul postat de Oana Roman, după decizia luată de mama ei, Mioara Roman

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 07 dec 2022, 17:47

„Nu e vorba ca să moară acasă, în patul ei”. Mesajul postat de Oana Roman, după decizia luată de Mioara Roman

Sursa: Instagram

Mioara Roman se confruntă, de mai mult timp, cu probleme de sănătate, dar Oana Roman i-a fost mereu aproape. Chiar și așa, mama acesteia se bucură de lucrurile mărunte ale vieții și are mare grijă de ea.

Mioara Roman nu se lasă doborâtă de problemele de sănătate pe care le are, iar Oana Roman îi este alături la fiecare pas și este convinsă de faptul că mama ei merită tot ceea ce este mai bun.

Oana Roman o ajută pe Mioara Roman să aibă parte de o viață așa cum își dorește

Mioara Roman continuă să aibă grijă de ea, deoarece vrea să arate impecabil chiar și la cei 82 de ani pe care i-a împlinit în luna aprilie.

Așadar, mama Oanei Roman a mers la salon, s-a tuns, s-a vopsit și s-a coafat, iar Oana este extrem de fericită datorită modului în care mama ei tratează viața.

„Este vorba despre demnitatea și calitatea vieții ei, atât cât va mai fi. Nu într-un pat, uitată într-un colț, cu respect și demnitate. Și vorba cuiva: « nu e vorba ca să moară acasă, în patul ei, ci să trăiască mai mult acolo unde primește atenție, grijă, respect și socializare » ”, a postat Oana Roman pe contul ei de Instagram.

Citește și: Oana Roman și-a mutat mama la un alt centru. În ce condiții stă acum Mioara Roman. Cei de la centru i-au trimis o fotografie

La începutul acestei toamne, Mioara Roman a trecut printr-o intervenție chirurgicală la șold, iar Oana Roman a decis că o mute pe aceasta la un alt centru de specialitate.

„Mă duc la spital.

Mama va suferi astăzi o intervenție chirurgicală destul de complicată. Am nevoie de gândurile voastre, pentru că va fi complicat. Vă țin la curent! Doamne ajută!”, a transmis aceasta.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Fosta soție a lui Petre Roman are nevoie ca cineva să fie lângă ea, în permanență, ceea ce nu s-ar fi putut întâmpla, dacă ar fi rămas acasă.

„Se bucură și mama de vremea frumoasă. După ce s-a coafat la coaforul din incinta centrului, a ieșit la aer”, a scris, atunci, Oana Roman.

Mioara Roman are numeroase probleme de sănătate

Oana Roman a vorbit despre problemele de sănătate pe care mama ei le are și care nu sunt deloc puține la număr. În cadrul unei emisiuni televizate, fiica lui Petre Roman a vorbit despre problemele neuronale ale mamei sale.

Ce compromisuri face Diana Dumitrescu în relația cu soțul ei? Actrița se declară o femeie extrem de geloasă

De asemenea, acestora li se adaugă l ipsa de rapiditate cu care percepe ceea ce se întâmplă în jurul ei, accidentele vasculare, pareza la una dintre mâini. Mai mult decât atât, Mioara Roman trebuie să primească îngrijiri medicale de specialitate și are nevoie de ajutor în permanență, deoarece nu își poate folosi mâna dreaptă.

Citește și: Oana Roman a dezvăluit metoda care a ajuta-o să scape de kilogramele în plus, fără să apeleze la bisturiu. Cum a reușit vedeta să slăbească atât de mult

„Degenerările neuronale nu stau pe loc și nici nu dau înapoi. Facem tot ce putem să le ținem pe loc. Are niște probleme care țin de partea neuronală. Îi afectează starea generală, nu mai e activă, conectată la toate lucrurile”, a povestit Oana Roman.

 


Natalia a dat cărțile pe față în Casa iubirii! Concurenta l-a înfruntat aprig pe Robert și i-a mărturisit tranșant lui Marinel că nu simte nimic pentru el! „N-a fost scânteia aia! Am încercat! Dar nu pot să spun că s-a schimbat foarte mult!”

Influențată de Radu, Natalia le-a mărturisit lui Robert și lui Marinel că nu a simțit pentru niciunul dintre ei scânteia care să ducă la o posibilă relație! „Eu n-am avut chestia asta din păcate cu tine!”

Cookies