Nona și Bianca, scandal de proporții în Casa iubirii! Nona i-a adus reproșuri și acuzații grave fostei sale prietene! Iată cum a reacționat Bianca! „Când ai avut nevoie de mine am fost acolo! Te-am ajutat cu multe chestii”

Author: Ana Filip
Actualizat: 27 mar 2023, 20:15
Foto(5)

S-a rupt lanțul prieteniei! Nona și Bianca au răbufnit astăzi în Casa iubirii și au lansat replici aprige! „Ești o femeie care poate fi cumpărată!” Iată de la ce anume a izbucnit cearta celor două concurente!

În Gala de duminică, presărată cu multe tensiuni și emoții, la finalul căreia Radu, Cris și Marinel au ajuns în pragul eliminării, iar în cele din urmă cei doi băieți au reușit să se salveze datorită voturilor primite din partea publicului, în vreme ce Cris a fost cea care a părăsit emisiunea cu lacrimi în ochi, deoarece și-ar fi dorit să mai rămână pentru a-și caută în continuare jumătatea. Noua săptămână a început într-o atmosferă la fel de tensionată în Casa iubirii, unde pe de o parte, Radu și Cristina au fost în prim plan pentru a vorbi despre

stadiul relației lor, iar pe de altă parte, Nona și Bianca au ajuns la cuțite și au lansat replici usturătoare, declanșând o ceartă de proporții.

Nona și Bianca, scandal de proporții în Casa iubirii! Nona i-a adus reproșuri și acuzații grave fostei sale prietene! Iată cum a reacționat Bianca

În ediția de astăzi, în Casa iubirii, atmosfera a fost una tensionată, marcată de un scandal teribil iscat în tabăra fetelor, acolo unde Nona i-a reproșat Biancăi faptul că ar fi vorbit-o de rău în mediul online.

Pe de altă parte, Bianca a încercat din răsputeri să îi explice fostei sale prietene că nu a vorbit-o în niciun mod și mai mult decât atât i-a sărit în ajutor ori de câte ori a avut nevoie.

Bianca: Nona, spune ceva! Dacă ne-am certat sau nu. Tu când ai avut nevoie de mine am fost acolo. Te-am ajutat cu multe chestii.

Nona: Cumnatul meu a intrat ieri și mi-a zis că mă vorbești. Ieșim de aici și îți arăt conversația.

Bianca: Nu conversația! Trimite-mi video! Eu știu sigur că nu am vorbit. Eu nu mai pot! Am fost bună cu ea. Te-am ajutat de multe ori și știi.

Citește și: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”

Nona: Și?

Bianca: Nu vreau să zic, pentru că nu îmi permit să zic cu ce te-am ajutat.

Nona: Ești o femeie care poate fi cumpărată!

Luna Nouă iunie 2023: Zodiile care primesc o veste neașteptată de departe! Viața lor se schimbă complet

Citește și: O nouă eliminare a avut loc în „Casa iubirii”! Iată cine a părăsit emisiunea

Citește și: Nona, în lacrimi, din cauza lui Patrick! Concurenta este din nou acuzată subtil de iubitul ei că îi atrage atenția lui Ionuț! „Să-mi sari în cap așa? Să începi o ceartă din nimic!”