Se încing spiritele între Bianca și Nona: "Ești o femeie care se cumpără!" Urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Casa iubirii”, luni, 27 martie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 27 mar 2023, 20:14

Mâine, într-o nouă ediție a emisiunii „Casa iubirii”, lucrurile iau o întorsătură neașteptată.

Săptămâna începe cu noi momente tensionate în Casa iubirii. În ediția de mâine a emisiunii, 27 martie, Bianca și Nona își aduc grave acuzații.

Citește și: Drumurile Cristinei și ale lui Radu s-au despărțit. Concurentul a fost cel care a pus stop relației: „Eu cred că cel mai bine pentru noi doi acum este o pauză”

Se încing spiritele între Bianca și Nona: "Ești o femeie care se cumpără!"

Luni, fanii emisiunii “Casa iubirii” vor avea parte de o nouă ediție incendiară, în care conflictele vor pluti în aer. Lucrurile încep să scape de sub control, discuțiile dintre Bianca și Nona se vor accentua, iar fanii emisiunii Casa iubirii vor avea parte de o ediție cu adevărat palpitantă, deoarece tinerele concurente scot la iveală detalii șocante despre ele.  

Citește și: Nona, în lacrimi, din cauza lui Patrick! Concurenta este din nou acuzată subtil de iubitul ei că îi atrage atenția lui Ionuț! „Să-mi sari în cap așa? Să începi o ceartă din nimic!” 

Bianca: "Nona, spune ceva! Dacă ne-am certat sau nu. Tu când ai avut nevoie de mine am fost acolo. Te-am ajutat cu multe chestii."

Nona: "Cumnatul meu a intrat ieri și mi-a zis că mă vorbești. Ieșim de aici și îți arăt conversația."

Bianca: "Nu conversația! Trimite-mi video! Eu știu sigur că nu am vorbit. Eu nu mai pot! Am fost bună cu ea.

Te-am ajutat de multe ori și știi."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nona: "Și?"

Bianca: "Nu vreau să zic, pentru că nu îmi permit să zic cu ce te-am ajutat."

Nona: "Ești o femeie care se cumpără!"

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de mâine.

Citește și: Radu a dezvăluit astăzi în Casa iubirii, care a fost motivul pentru care s-a îndepărtat de Cristina, după escapada lor romantică! Concurenta a ascultat cu inima strânsă afirmațiile halucinante lansate de Radu! „Nu pot să trec peste!”

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de luni, 27 martie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!