Noi încercări pentru Inci și Han! Nu ratați un nou episod din serialul „Vinovați de iubire”, de la 20:00, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 23 mai 2024, 18:22

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, Safiye intră în panică atunci când tatăl său dă vestea că Han și Inci s-au căsătorit.

Obsesia tinerei că Han își va părăsi familia, dacă se căsătorește, o acaparează pe încercată fată și toată frustrarea acumulată din suferințele trecutului se revarsă asupra surorii sale, Gulben.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, surpriză de proporții pentru Inci

Noi încercări pentru Inci și Han

Han va trebui să se confrunte cu tatăl lui Inci care a venit în fața sa pentru a-l avertiza că va da în vileag faptul că cei doi s-au căsătorit, dacă tânărul nu va accepta o “înțelegere”. Han, care știe că încă nu poate dezvălui fericitul eveniment petrecut în viața sa, va fi nevoit să accepte situația “impusă” de socrul său.

Citește și: Farah Zeynep Abdullah, Inci din serialul "Vinovati de iubire", INTERVIU emotionant: "Personajul Inci este construit pornind de la o poveste adevarata si am fost impresionata de modul in care aceasta istorie de familie se reflecta in scenariu"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Inci vrea să se întoarcă la vechiul loc de muncă însă impune anumite condiții, iar în toate aceste încercări, alături de frumoasă fată se află prietenă acesteia, Esra. Când Han află că Inci s-a întors la radio, acolo unde lucrează și Uygar, vrea să ia măsuri pentru a împiedica acest lucru.

Dincolo de greutățile inerente ale vieții, Inci și Han se bucură, atunci când se întâlnesc, de fiecare moment petrecut împreună.

Ce se va întâmpla atunci când Inci află că Han intenționează să cumpere firma la care ea lucrează, numai ca aceasta să nu mai fie în preajma lui Uygar, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D.