Unchiul lui Uygar se gândește să vândă postul de radio, iar Inci și Han au parte de prima ceartă. Vizionează episodul al șaselea al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 23 mai 2024, 19:08

Episodul 6 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 23 mai 2024

Sursa: sursă Kanal D

Episodul 6 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 23 mai 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Vinovați de iubire” va fi difuzat de miercuri până vineri de la ora 20:00, pe Kanal D. Iată ce se întâmplă în primul episod din această seară: 

Ce se întâmplă în episodul 6 al serialului “Vinovați de iubire”?

Safiye este disperată de când Hikmet i-a spus că Han s-a căsătorit cu Inci. Când Han se întoarce acasă, Safiye îl întreabă dacă este adevărat că s-a căsătorit cu Inci, însă el spune că nu și o asigură că din cauza confuziei, tatăl său i-a spus acele cuvinte.

Inci nu suportă ca Han să îi controleze viața și îi spune că nu va renunța la serviciul ei. Esra a avut o relație secretă cu unchiul lui Uygar, proprietarul radioului, iar Han îi cere lui Esat să se intereseze de proprietarul radioului și de situația lui financiară. Tatăl lui İnci merge la biroul companiei lui Han și încearcă să îl șantajeze, ceea ce îl deranjează pe Han.

La școală, Ege este în aceeași clasă cu Neriman, ba chiar în aceeași bancă. El îi cumpără un hamburger pentru prânz.

Inci și Han au prima lor ceartă serioasă.

Unchiul lui Uygar se gândește să vândă postul de radio atâta timp cât există un cumpărător.

Ege nu merge la școală și începe să își caute tatăl, dar când nu-l găsește, devine confuz.

Inci depune un raport de persoană dispărută pentru tatăl ei, deși ea nu vrea. İnci îi spune lui Han că este îngrijorată pentru tatăl ei.

Citește și: Actrița Farah Zeynep Abdullah, din serialul “Vinovați de iubire”, a început să muncească încă din perioada liceului

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Mai jos puteți urmări promo-ul pentru episodul 6 al serialului vostru preferat “Vinovați de iubire”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Vinovați de iubire” pe Kanal D

„Vinovați de iubire" se anunță a fi o nouă producție captivantă difuzată pe micile ecrane ale postului Kanal D, aducând în prim-plan o poveste emoționantă în care dragostea și puterea sa vindecătoare devin elemente centrale.

Serialul îi aduce în rolurile principale pe cei doi actori celebri și apreciați: Farah Zeynep Abdullah și Birkan Sokullu, amândoi cu o bogată experiență în industria cinematografică turcească.

Povestea din spatele titlului "Vinovați de iubire" este una tulburătoare, inspirată din realitate, ce urmărește viețile a doi îndrăgostiți care se confruntă cu greutățile și tragediile din trecut, dar ajung să se cunoască și să lupte împreună pentru a-și găsi fericirea.

Han Derenoglu, interpretat de Birkan Sokullu, este un tânăr chipeș și om de afaceri de succes, care revine acasă pentru a avea grijă de tatăl său grav bolnav și de surorile sale, toate marcate de experiențe traumatizante din copilărie. Viața lui Han ia o întorsătură neașteptată în ziua în care întâlnește pe İnci, jucată de Farah Zeynep Abdullah, în urma unui accident.

İnci, la rândul ei, ascunde drame teribile trăite în copilărie și trăiește alături de bunicul și fratele ei. În timpul întâlnirilor lor, cei doi protagoniști vor lupta să depășească trecutul plin de suferințe și să se bucure de viață și dragoste. Însă, în calea lor se va ridica Safiye, sora lui Han, mereu în opoziție cu relația celor doi, temându-se să nu fie abandonată.

Citește și: Cine este și câți ani are Farah Zeynep Abdullah, protagonista noului serial turcesc “Vinovați de iubire”, care va începe în curând la Kanal D

"Vinovați de iubire" promite să fie un serial captivant, plin de dramă și tensiune, ce va ține publicul cu sufletul la gură și va stârni o gamă largă de emoții. Cu personaje complexe și povești adânci, inspirate din realitate, acest serial va oferi telespectatorilor o experiență memorabilă și plină de învățăminte despre puterea iubirii și a vindecării.

Serialul “Vinovați de iubire” este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.