Noi detalii în cazul dublei crime de la Iași! S-a descoperit un nou suspect! Ce au găsit anchetatorii

,
Crimă

Noi detalii în cazul dublei crime de la Iași! S-a descoperit un nou suspect! Ce au găsit anchetatorii

[Sursa foto: Facebook Ioana Burlacu/Youssef Jniyah]

S-au descoperit noi detalii în cazul dublei crime de la Iași, după ce organele legii au anunțat că ar mai exista încă o persoană implicată în dubla crimă din cartierul Moara de Vânt.


In articol:

Poliția a confirmat faptul că martorii au observat un alt bărbat care se plimba în zona dublei crime.

Un nou suspect în dubla crimă de la Iași 

Surse apropiate anchetei au mărturisit că un angajat SRI a făcut o declarație în care spune că a zărit un bărbat care analiza vila unde au fost omorâți cei doi studenți. 

„În cadrul dosarului au fost audiate zeci de persoane. Printre acestea se regăsește și un angajat al SRI. Acesta a susținut că, pe data de 9 decembrie 2021, pe aleea de acces către vila din Moara de Vânt a văzut un bărbat îmbrăcat cu o haină de culoare închisă, cu glugă prevăzută cu puf sau blană, pantaloni maro sau kaki largi”,  a declarat sursa apropiată anchetei.

Citeste si: Ancheta în cazul dublei crime de la Iași se complică. Rezultatele ADN conduc către noi suspecți: "În locuinţă au fost alte două persoane străine"

Pe lângă asta, bărbatul care a fost văzut are un aspect robust și trăsături care nu seamănă deloc cu cele ale lui Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect în dubla crimă.

„Martorul mai susține că a văzut un bărbat de 1,70 – 1,75 metri înălțime, îmbrăcat ca pentru schi, cu gluga în cap, iar haina îi ajungea până la genunchi.”, a mai declarat sursa apropiată anchetei.

Citeste si: Noi detalii în cazul studenților omorâți cu sânge rece în Iași! Iubita studentului marocan, principalul suspect, ar putea fi pusă sub acuzare

Bărbatul ar fi fost observat de două ori în pe parcursul zilei de 9 decembrie 2021, data la care Vanesa Burlacu și Youssef Ajniyah au fost găsiți fără viață în vila lor, după ce au fost omorâți prin mai multe lovituri de cuțit. 

Crimă

Ahmed Sami El Bourkadi este în arest preventiv prelungit pentru încă 30 de zile

[Sursa foto: Digi24]

În cazul principalului suspect, Ahmed Sami El Bourkadi, magistrații au hotărât, între timp, să îi prelungească arestul preventiv. Acesta va sta încă 30 de zile în arest.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Lupte grele în jurul oraşului Harkov. Apărătorii întâmpină o rezistenţă dură din partea forţelor ruse: „E un întreg oraş subteran acolo. Au tranşee, buncăre”

O nouă întorsătură în dosarul dublei crime de la Iași! O pereche de pantofi ar putea fi salvarea principalului suspect de la acuzația de omor

Imaginea care face cât o mie de cuvinte: Ce a postat Simona Halep înainte de Roland Garros

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Noi detalii în cazul studenților omorâți cu sânge rece în Iași! Iubita studentului marocan, principalul suspect, ar putea fi pusă sub acuzare

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies