Noi detalii în cazul studenților omorâți cu sânge rece în Iași! Iubita studentului marocan, principalul suspect, ar putea fi pusă sub acuzare

Author: Lavinia Medrea

Noi detalii în cazul studenților omorâți cu sânge rece în Iași! Iubita studentului marocan, principalul suspect, ar putea fi pusă sub acuzare

Sursa: BZI.ro

Fata care a fost împreună cu studentul marocan suspect în cazul dublei crime de la Iași în Roma ar putea fi pusă sub acuzare după ce a fost învinovățită pentru favorizarea vinovatului, respectiv partenerul ei.

Ahmed Sami El Bourkardi, principalul suspect în dubla crimă de la Iași este, în prezent, arestat la Poliția din Iași și se pregătește să se apere pentru acuzațiile de crimă.

Studentul marocan susține că își va arăta nevinovăția cu ajutorul istoricului GPS-ul telefonului mobil pe care l-a folosit în seara crimei. 

Principalul suspect nu a vrut să vorbească în fața procurorilor

Acum câteva zile, suspectul nu a vrut să vorbească în fața procurorilor și a cerut o copie de la dosar pentru a se putea pregăti să se apere. Iubita studentului marocan, Imane El Adraoui, tânăra care a fost cu el la Roma, va fi pusă sub acuzare de către anchetatori.

Tânăra provine din El Jadida Daroc și era stabilită de ceva timp în Iași pentru studii.

Citeste si: Principalul suspect al dublei crime de la Iași, Ahmed Sami El Bourkadi, va fi adus astăzi în România. Cum se apără studentul marocan acuzat de uciderea celor doi tineri

Cei doi studenți au plecat pe 11 decembrie 2021 într-o excursie la Roma, la foarte puțin timp după ce au fost descoperite cadavrele celor doi studenți din Iași, Youssef Ajniyah și Ioana Vanesa Burlacu. 

Ahmed Sami El Bourkardi este principalul suspect al dublei crime de la Iași

Ahmed Sami El Bourkardi a fost dat în urmărire internațională după ce oamenii legii au făcut un mandat de arestare în absență pe numele lui. Trupurile celor doi studenți au fost găsite de către rudele lui Youssef Ajniyah, care au cerut ajutorul poliției din România.

Părinții lui Ahmed Sami El Bourkadi, studentul suspect pentru dubla crimă de la Iași, primele declarații:

Citeste si: Presupusul criminal din Iași a fost prins! Tânărul refuză și contestă arestarea pentru crimă

Polițiștii i-au găsit decedați pe cei doi tineri în locuința lor din Iași, după ce au fost uciși cu mai multe lovituri de cuțit.

Cercetările anchetatorilor au dus la Ahmed Sami El Bourkardi, care a recunoscut, prin avocata lui, că a fost în casa celor doi tineri în ziua în care aceștia au fost uciși. Principalul suspect a mărturisit că a vrut să ia înapoi un hanorac și că nu este vinovat de moartea celor doi studenți.

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies