Ancheta în cazul dublei crime de la Iași se complică. Rezultatele ADN conduc către noi suspecți: "În locuinţă au fost alte două persoane străine"

,
crima iasi

Au venit rezultatele ADN ale dublei crime din Iași!

[Sursa foto: Poliția Română]

Au venit rezultatele ADN ale dublei crime din Iași! Procurorii au în vizor un nou suspect.


In articol:

Zilele trecute au venit rezultatele ADN ale crimei din Moara de Vânt, Iași, dar sunt considerate neconcludente. Procurorii au în vizor un nou suspect.

Citeste si: Ahmed Sami El Bourkadi, presupusul criminal al celor doi studenți din Iași, a fost eliberat din arest. Decizia neașteptată luată de procurori în cazul tânărului marocan

Au venit rezultatele ADN ale dublei crime din Iași!

Surse judiciare afirmă că rezultatele sunt neconcludente, dar există şi unele indicii că, în imobilul respectiv, ar mai fi fost și alte persoane.

„Au venit parţial rezultatele de la Bucureşti. Profilul genetic al suspectului Ahmed Sami El Bourkadi încă nu a fost finalizat, deoarece nu a fost timp. Se aşteaptă începând de săptămâna viitoare acest aspect. Pe o bluză de trening roşie au fost descoperite 2 profile genetice, dar la care nu s-a putut stabili cu exactitate cui aparţin.  Au fost găsite unele urme care ar fi aparţinut unei alte persoane”, au precizat sursele amintite.

Citeste si: S-a găsit o pereche de chiloți folosiți în buzunarul gecii tânărului ucis în dubla crimă de la Iași! Care sunt ultimele detalii ale anchetei

Totodată, anchetatorii au găsit mai multe urme ADN pe mai multe obiecte din vila de pe Moara de Vânt, inclusiv de pe o pereche de pantofi sport, însă nu au putut să identifice și persoanele în cauză.

„În una dintre urme, erau evidenţiate 4 profile ADN diferite. Două erau ale victimelor, Ioana Vanesa Burlacu şi iubitul ei, Youssef Jniyah. În cazul altor 2 dintre aceste profile genetice nu s-a putut stabili cu exactitate ale cui sunt. Mai mult, în aceeaşi pantofi sport au fost descoperite şi urme de produs petrolier, acelaşi combustibil cu care s-a încercat incendierea vilei din Moara de Vânt”, au încheiat sursele judiciare amintite.

I-a fost prelungită arestarea preventivă lui Ahmed Sami El Bourkadi

Vineri, 14 ianuarie 2022, magistrații de la Tribunalul Iași au decs să-i prelungească lui Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect,arestarea preventiva. 

 Ahmed Sami El Bourkadi

 Ahmed Sami El Bourkadi 

[Sursa foto: Poliția Română]

„Instanța admite propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași. Prelungește măsura arestării preventive a inculpatului Ahmed Sami El Bourkadi, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, pentru o perioadă de 30 de zile”, au precizat magistrații din cadrul Tribunalului Iași. Ahmed Sami El Bourkadi şi-a susţinut din nou nevinovăţia, afirmând că nu i-a ucis pe Youssef Jniyah şi iubita lui, Ioana Vanesa Burlacu.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a fost descoperită balada „Mioriţa”. Exilul poetului Alecu Russo şi dedesubturile întregii poveşti

Ce se dă de pomană de Sânziene 2022. Tradiția pe care toți credincioșii o respectă pe 24 iunie

Masacru în Marea Neagră: Bilanțul a ajuns la peste 3000 de delfini morți din cauza războiului (biolog ucrainean)

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Calendar creștin-ortodox 24 iunie 2022: Astăzi sunt Sânzienele, Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul! Ce rugăciune se spune

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies