Niculina Stoican, gest surprinzător față de Petrică Mîțu Stoian! Alin Gabriel Matei a spus adevărul: „Erau moduri diferite de gândire”

Author: Lavinia Medrea

Niculina Stoican, gest surprinzător față de Petrică Mîțu Stoian! Alin Gabriel Matei a spus adevărul: „Erau moduri diferite de gândire”

Sursa: Facebook Niculina Stoican

Alin Gabriel Matei, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, a făcut declarații despre relația pe care regretatul cântăreț de muzică populară a avut-o cu Niculina Stoican.

După ce a murit Petrică Mîțu Stoian, s-a speculat că între artist și Niculina Stoican, directorul Ansamblului Folcloric Maria Tănase, lucrurile s-au răcit și nu-și mai vorbeau.

Alin Gabriel Matei, adevărul despre relația dintre Petrică Mîțu Stoian și Niculica Stoican

Alin Gabriel Matei a declarat că nu a fost vorba deloc de un conflict între Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican.

„E mult spus că erau certați. În societate, între oameni, există și neînțelegeri, discuții contradictorii. Așa a fost și la ei, nu erau certați, nu știu să fi avut vreodată vreo ceartă, față în față, să își adreseze cuvinte grele. Erau moduri diferite de gândire, de viață, de muzică, de anturaj”, a declarat Alin Gabriel Matei.

Citeste si: Petrică Mîțu Stoian a vorbit cu fiul lui de suflet chiar înainte să moară: „Nici nu se gândea la moarte”

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

În noiembrie, Doru Gușman a acuzat-o pe Niculina Stoican că și-ar fi bătut joc de Petrică Mîțu Stoian.

„A plecat foarte supărat. Petre a plecat de la Ansamblu din cauza ei, a Niculinei Stoican. Îl teroriza, îl umilea. Mai exact: nu s-a dus la un spectacol sau nu ştiu eu ce nu a făcut şi i-a făcut adresă la Primărie, iar Primăria i-a tăiat ziua şi aşa mai departe.

Şi multe, multe. Şi Petre a zis: Nu mai suport. Nu mai pot. S-a pensionat din cauza ei. Să scape de ea, să nu o mai vadă. Sunt cuvintele lui: ‘Nu vreau să o mai văd că o ştiu.

Niculina Stoican a fost prinsă conducând cu peste 120 km la oră! Cântăreața a mai fost prinsă de radar de două ori anul acesta

Citeste si: Petrică Mîțu Stoian a fost implicat într-un proces înainte să moară! Este vorba despre o sumă imensă de bani pe care artistul ar fi datorat-o

Îi ştiu şi dinţii din gură şi nu suport să mă umilească ea. Aşa spunea. Ştie toată lumea. Nu mi-a spus numai mie, ştiu cântăreţii mari, toţi ştiu, dar toţi tac, nu se bagă. Durerea mea este că nu îl lasă acum nici mort, nici mort nu îl lasă în pace. El a spus aşa: şi ştie multă lume: ‘Nici sufletul nu-mi mai calcă pe la Maria Tănase.’ Constantin Enceanu, prietenul lui, ştie. L-a rugat pe Enceanu să-i ia un tablou de acolo, avea un tablou acolo şi el nu s-a mai dus.

Cred că este ultimul lucru pe care Petre şi l-ar fi dorit, să fie dus pe ultimul drum  la Maria Tănase. Eu nu am nicio putere pentru că sora lui Petre m-a ameninţat că dacă mai continui cu dusul acasă îl ia şi îl înmormântează la Isverna”, a declarat, atunci, Doru Guşman.

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies