Niculina Stoican, gest surprinzător față de Petrică Mîțu Stoian! Alin Gabriel Matei a spus adevărul: „Erau moduri diferite de gândire”

,
Petrică Mîțu Stoian

Niculina Stoican, gest surprinzător față de Petrică Mîțu Stoian! Alin Gabriel Matei a spus adevărul: „Erau moduri diferite de gândire”

[Sursa foto: Facebook Niculina Stoican]

Alin Gabriel Matei, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, a făcut declarații despre relația pe care regretatul cântăreț de muzică populară a avut-o cu Niculina Stoican.


In articol:

După ce a murit Petrică Mîțu Stoian, s-a speculat că între artist și Niculina Stoican, directorul Ansamblului Folcloric Maria Tănase, lucrurile s-au răcit și nu-și mai vorbeau.

Alin Gabriel Matei, adevărul despre relația dintre Petrică Mîțu Stoian și Niculica Stoican

Petrică Mîțu Stoian

Alin Gabriel Matei, adevărul despre relația dintre Petrică Mîțu Stoian și Niculica Stoican

[Sursa foto: Facebook Alin Gabriel Matei]

Alin Gabriel Matei a declarat că nu a fost vorba deloc de un conflict între Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican.

„E mult spus că erau certați. În societate, între oameni, există și neînțelegeri, discuții contradictorii. Așa a fost și la ei, nu erau certați, nu știu să fi avut vreodată vreo ceartă, față în față, să își adreseze cuvinte grele. Erau moduri diferite de gândire, de viață, de muzică, de anturaj”, a declarat Alin Gabriel Matei.

Citeste si: Petrică Mîțu Stoian a vorbit cu fiul lui de suflet chiar înainte să moară: „Nici nu se gândea la moarte”

În noiembrie, Doru Gușman a acuzat-o pe Niculina Stoican că și-ar fi bătut joc de Petrică Mîțu Stoian.

„A plecat foarte supărat. Petre a plecat de la Ansamblu din cauza ei, a Niculinei Stoican. Îl teroriza, îl umilea. Mai exact: nu s-a dus la un spectacol sau nu ştiu eu ce nu a făcut şi i-a făcut adresă la Primărie, iar Primăria i-a tăiat ziua şi aşa mai departe. Şi multe, multe. Şi Petre a zis: Nu mai suport. Nu mai pot. S-a pensionat din cauza ei. Să scape de ea, să nu o mai vadă. Sunt cuvintele lui: ‘Nu vreau să o mai văd că o ştiu.

Citeste si: Petrică Mîțu Stoian a fost implicat într-un proces înainte să moară! Este vorba despre o sumă imensă de bani pe care artistul ar fi datorat-o

Îi ştiu şi dinţii din gură şi nu suport să mă umilească ea. Aşa spunea. Ştie toată lumea. Nu mi-a spus numai mie, ştiu cântăreţii mari, toţi ştiu, dar toţi tac, nu se bagă. Durerea mea este că nu îl lasă acum nici mort, nici mort nu îl lasă în pace. El a spus aşa: şi ştie multă lume: ‘Nici sufletul nu-mi mai calcă pe la Maria Tănase.’ Constantin Enceanu, prietenul lui, ştie. L-a rugat pe Enceanu să-i ia un tablou de acolo, avea un tablou acolo şi el nu s-a mai dus.

Cred că este ultimul lucru pe care Petre şi l-ar fi dorit, să fie dus pe ultimul drum  la Maria Tănase. Eu nu am nicio putere pentru că sora lui Petre m-a ameninţat că dacă mai continui cu dusul acasă îl ia şi îl înmormântează la Isverna”, a declarat, atunci, Doru Guşman.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Fostă consilieră a lui Trump: Putin are un miros ciudat şi nu mănâncă la evenimente

Cine a fost partenera pe care Petrică Mîțu Stoian a ținut-o secretă! Mama regretatului artist ar fi vrut să o aibă ca noră

Variola maimuței: OMS avertizează autoritățile să ia 'măsuri intensive de sănătate publică'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Prima reacție a surorilor lui Petrică Mîțu Stoian după ce Doru Gușman le-a numit „hiene”: „Vreau să se facă dreptate”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies