Nici bine nu s-a întors din vacanța exclusivistă din Maldive că Georgiana Lobonț a plecat într-o nouă destinație. Ce locație a ales artista pentru zilele acestea

Author: Madalina Maftei

Ce destinație a ales Georgiana Lobonț pentru vacanță

Sursa: Instagram Georgiana Lobonț

Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș, s-au întors recent din vacanță, însă, se pare că zilele de relaxare nu s-au încheiat pentru cei doi, căci au plecat într-o nouă vacanță.

Georgiana Lobonț și soțul ei s-a bucurat de momente inedite în vacanța din Maldive, mai ales că i-au avut alături de ei și pe finii lor, Armin Nicoară și Claudia Puican. Distracția și voia bună au fost la ele acasă. Aceștia s-au distrat cum au știut mai bine și au filmat și clipurile pentru noile lor piese pe care le-au lansat la revenirea în țară. De asemenea, zvonurile despre divorțul Georgianei Lobonț de Rareș Ciciovan au

ținut primele pagini ale ziarelor din România. Acum, întorși acasă, artista și soțul ei au plecat din nou în vacanță. De această dată au ales o destinație mai aproape de casă.

Ce destinație a ales Georgiana Lobonț pentru vacanță

Ieri, încă de dimineață, artista le-a cerut ajutorul fanilor din mediul online. Aceasta le-a cerut câteva recomandări de cabane din apropierea Clujului, unde să meargă să se relaxeze alături

de soțul ei, cu care pare că se înțelege din ce în ce mai bine, mai ales după episodul divorțului.

Citește și: Claudia Puican s-a filmat plângând: „Bineînțeles că am început să plâng”. Ce a făcut-o pe soția lui Armin Nicoară să izbucnească în lacrimi

Cei doi au plecat la munte, unde vor avea parte de câteva momente împreună, în care se vor bucura

de vremea de afară, vor merge la zăpadă, dar cel mai important, se vor bălăci în jacuzzi, căci aceasta a fost condiția primordială a Georgianei atunci când le-a cerut ajutorul fanilor săi de pe Instagram.

Artista a postat și primele imagini de la destinație. Se pare că au optat pentru o cabană la Râșca, o locație de lângă Cluj. 

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

”Am ajuns la relaxare”, a spus Georgiana Lobonț.

”Nu mă pot opri din plâns” Claudia Puican, mărturisiri emoționante despre mama sa:

Aceștia au fost însoțiți atât de copii, cât și de gașca lor de prieteni și urmează să petreacă câteva zile pline de relaxare.

Citește și: Georgiana Lobonț, decizie de ultim moment! Artista le-a cerut ajutorul fanilor din online: ”Scrieți-mi repede”

”Cine îmi recomandă o cabană superbă, ar fi de preferat să fie cât mai nouă, să aibă jacuzzi, să fie faină făcută și să fie la munte, Beliș, Băișoara, Tarnița, Mărișel, scrieți-mi repede aici, că noi oricum ne îmbrăcăm și plecăm, vedem noi ce găsim în zona aia, între timp”,  a spus Georgiana Lobonț, pe Instagram, la story, în urmă cu o zi.

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”