Adelina Pestrițu a spus adevărul despre intervențiile estetice la care apelează periodic. Ce și-a făcut vedeta înainte de ziua ei de naștere: ”Vreau să păcălesc buletinul”

Author: Madalina Maftei

”Nu e nimic tabu în a avea grijă de noi ”

Sursa: Instagram Adelina Pestritu

Adelina Pestrițu a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 36 de ani! Pentru că anii trec, vedeta nu vrea să lase ca trecerea timpului să-și pună amprenta asupra chiului său, aceasta a dezvăluit că apelează periodic la ajutorul esteticianului și a vorbit deschis despre intervențiile pe care și le-a făcut.

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai apreciate influencerițe din mediul online, acolo unde activează de ani buni. Vedeta este foarte transparentă cu comunitatea sa și nu îi este teamă să recunoască că apelează la ajutorul esteticianului pentru a-și corecta micile imperfecțiuni apărute odată cu trecerea timpului. Ieri, cu o zi înainte de aș-i celebra ziua de naștere, Adelina Pestrițu a dat o fugă la cabinetul esteticianului pentru a-și reîmprospăta aspectul pentru petrecerea de

ziua ei.

Ce intervenție și-a făcut Adelina Pestrițu înainte de ziua ei de naștere

Adelina Pestrițu a împlinit astăzi, 2 februarie, vârsta de 36 de ani. Vedeta este împlinită și fericită că are o familie frumoasă și sănătoasă și, totodată, că îi merge foarte bine și pe plan profesional.

Ieri, bruneta a încercat să pună la punct toate detaliile legate de ziua sa de naștere, a mers

să se coafeze, iar înainte să ajungă la machiaj, a dat o fug până la cabinetul medicului estetician, acolo unde și-a făcut o procedură non-invazivă, care o ajută să-și ascundă ridurile de expresie, care au apărut odată cu trecerea timpului.

Citește și: Adelina Pestrițu a publicat primele fotografii cu fetița ei, după câțiva ani. Cât de mare și de frumoasă este micuța Zenaida

”Vreau să păcălesc buletinul”, a spus Adelina Pestrițu, pe Instagram.

Citește și: Soțul lui Emily Burghelea a dat de înțeles că urmează să devină iar părinți

Urmăritoarele sale au reacționat imediat, acestea au fost recunoscătoare că Adelina este transparentă și recunoaște că apelează la diferite proceduri, care o ajută să-și păstreze tenul intact, fără riduri.

”Nu, fetelor! Nu e nimic tabu în a avea grijă de noi. Sunt și creme foarte bune, dar nu cred că vreo cremă reușește să facă ce face botoxul. Asta cred că este deja evident pentru toată lumea. Sigur, e important să nu exagerăm și să avem echilibru în toate”, scris Adelina Pestrițu, pe Instagram.

Unde și cu cine a plecat Adelina Pestrițu în vacanță! Vedeta a ales o locație de paradis

Citește și: Unde își va petrece Adelina Pestrițu Crăciunul: ”Zilele astea trăiți aventura alături de mine” Ce destinație inedită a ales vedeta pentru sărbătorile de iarnă

Surprizele de ziua ei de naștere au început să apară încă de la miezul nopții, Adelina a fost vizitată de doi prieteni, care i-au cântat ”La mulți ani” și, totodată, a primit un cadou pe măsură de la soțul și fiica sa. Vedeta a primit un colier cu un pandantiv în formă de cruce, plin cu pietre prețioase.

 

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?