Adelina Pestrițu și-a mărit familia. Cine este noul membru care a fost primit cu brațele deschise: „Moș Crăciun a trecut mai repede la noi”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 22 dec 2022, 12:42

Adelina Pestrițu și-a mărit familia. Cine este noul membru care a fost primit cu brațele deschise: „Moș Crăciun a trecut mai repede la noi”

Sursa: Instagram

Adelina Pestrițu are o familie mai mare acum și le-a arătat și fanilor ei din mediul online noul membru. Acesta a fost primit cu multă iubire și, cu siguranță, toată atenția va fi concentrată asupra lui.

Adelina Pestrițu și-a mărit familia, iar filmarea cu noul membru a ajuns în mediul

online. Numele lui este Sugar și a fost foarte dorit de către vedetă, în special după o pierdere suferită a unei ființe extrem de dragi pentru ea.

Pe cine a adus Adelina Pestrițu în familie

În luna februarie a anului trecut, Adelina Pestrițu și-a anunțat fanii din mediul online că Nobby, cățelușa ei, a murit. Acum, după aproape doi ani, un nou cățeluș a intrat în familie.

Nobby avea 11 ani, însemnând 77 ani la animale, dar și cancer metastazic, AVC și tumori, motiv pentru care i-a fost imposibil să se lupte cu boala. „Nu sunt pregătită să mă despart atât de brusc de Bebe Nobby, dar așa a decis altcineva pentru noi. Îți mulțumesc pentru că ai fost cu mine în ultimii 11 ani și că mi-ai dăruit atât de multă iubire.

Te plâng acum și caut energia ta bună peste tot, pentru că știu că te vei întoarce la mine, într-un fel, în curând. Te iubim, Nobby”, a scris Adelina, în mediul online, la acea vreme.

Citește și: Ce a spus Adelina Pestrițu, după ce fanii au felicitat-o pentru a doua sarcină

Acum, însă, Moș Crăciun i-a făcut o surpriză frumoasă

și i l-a adus pe Sugar, noul animăluț al acesteia: „Moș Crăciun a trecut mai repede pe la noi și l-a lăsat sub brad pe Sugar, noul membru al familiei noastre”.

 

Fanii acesteia s-au declarat îndrăgostiți de micuțul animăluț, ba unii dintre ei chiar au întrebat-o dacă nu îl dă, deoarece le-al plăcea să îl aibă ei.

Adelina Pestrițu a întâmpinat unele probleme medicale

Nu doar cățelușa ei, Nobby, a avut probleme de sănătate, ci și ea. La începutul acestui an, Adelina a dezvăluit că a trecut printr-o intervenție chirurgicală la coloană.

Cum aceasta a trebuit să se întoarcă rapid la treabă, căci mereu are un program extrem de încărcat și este mereu pe drumuri, a trebuit să găsească o modalitate prin care problema să fie reparată cât mai repede cu putință.

Adelina Pestrițu, primele detalii despre zvonurile legate de un posibil divorț dintre ea și Virgil Șteblea

Citește și: Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre sarcină. Vedeta și soțul ei își mai doresc un copil

„Discectomie cu alcool. De câțiva ani aveam dureri mari de spate, iar aceasta este o procedură minim-invazivă pe care o putem face, fără prea multe complicații sau o perioadă mare de recuperare”, a spus Adelina Pestrițu, în urmă cu aproximativ un an.

Fanii acesteia au fost uimiți de rapiditatea cu care Adelina și-a revenit, dar s-au bucurat să o vadă sănătoasă și cu aceeași energie multă și molipsitoare.