Nelson Mondialu, mesaj socant despre Bianca dupa ce a vazut imaginile cu ea de la videochat!

Nelson Mondialu a avut un mesaj socant despre Bianca dupa ce au aparut imaginile cu ea de la videochat.


In articol:

"Are buruieni intre picioare", a spus Nelson Mondialu despre Bianca dupa aparitia imaginilor de la videochat.

Nelson a dezvaluit ca a vorbit cu Livian dupa ce s-a intamplat si i-a transmis sa fie pregatit pentru ca vor urma tot felul de mesaje care i se vor adresa.

"Numai in locul Oconasului sa nu fii acum", a spus Nelson, marturisind ca i-a transmis anterior lui Livian sa o lase pe Bianca. El a dezvaluit ca le-a strans puternic mainile celor doi, iar, in timp ce de la Livian a simtit o vibratie puternica, de la Bianca nu a simtit nimic. El e de parere ca fiul lui o iubeste pe Bianca, in timp ce in cazul ei sentimentele nu ar fi reciproce.

Prima reacție a Biancăi Comănici după ce s-a aflat că a făcut videochat!

Bianca de la Puterea Dragostei a publicat o nouă imagine pe Instagram după ce s-a aflat că a făcut videochat.

Citeste si: Super mulți bani pe lângă salariu! Orban a semnat documentul. Cine va primi suma uriașă - capital.ro

Bianca de la Puterea Dragostei este și ea una dintre fetele din emisiune care au făcut videochat. Câștigătoarea primului sezon al emisiunii nu a recunoscut niciodată că s-a dezbrăcat în fața camerei pentru bani, dar imaginile au apărut în urmă cu puțin timp pe internet și au dat-o de gol pe concurentă. 

La puțin timp după ce s-a aflat că Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat, ea a publicat o fotografie în care apare întinsă pe o canapea. Nu a scris nimic legat de imaginile compromițătoare care au apărut în mediul online, semn că nu vrea încă să facă declarații pe acest subiect.

 

 

 

 

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies