Ce a apărut pe pagina de Facebook a Biancăi după ce s-a aflat că tânăra a făcut videochat!

Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat! Război pe pagina ei

A început un adevărat scandal pe internet după ce s-a aflat că Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat.


In articol:

Bianca de la Puterea Dragostei este și ea una dintre fetele din emisiune care au făcut videochat. Câștigătoarea primului sezon al emisiunii nu a recunoscut niciodată că s-a dezbrăcat în fața camerei pentru bani, dar imaginile au apărut în urmă cu puțin timp pe internet au dat-o de gol pe concurentă.

Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat! Război pe pagina ei

La puțin timp după ce s-a aflat că Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat, ea a publicat o fotografie în care apare întinsă pe o canapea. Nu a scris nimic legat de imaginile compromițătoare care au apărut în mediul online, semn că nu vrea încă să facă declarații pe acest subiect. 

Reacții uluitoare după ce s-a aflat că Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat!

Pe Instagram au apărut o serie de reacții neașteptate, după ce s-a aflat că Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat. Fanii emisiunii de la Kanal D s-au împărțit în mai multe tabere: unii o fac cu ou și cu oțet pe fosta iubită a lui Livian, unii îi iau apărearea și spun că nu este ea singura care a făcut videochat, iar alții nici măcar nu cred că fotografiile sunt adevărate.

Cert este că pe pagina de Instagram a Biancăi a pornit un adevărat război între urmăritorii ei.

„Ești frumoasă, Bibi! Mereu suntem alături de tine, noi nu te părăsim la greu!”, „Fii puternică! Vei trece și peste asta!”, „Bianca, Sper să ai o atitudine sănătoasă de om puternic și să nu pleci capul. Nu te judecăm, te susțin în continuare NECONDIȚIONAT, pentru că mă mai repet îmi place evoluția ta și sufletul tău. Ai grijă de tine ❤️”, sunt doar câteva dintre mesajele de susținere pe care le-a primit Bianca de la Puterea Dragostei după ce s-a aflat că a făcut videochat.

Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat! Război pe pagina ei

„Îi merge capul să fie panaramă de mică!”, „Dacă te știi așa, stai acasă, nu te mai duce la televizor să te știe o lume întreagă și să se afle și ce făceai când erai la grădiniță! Dar când e c****ă de-aia proasta, ni-ai ce să îi ceri!”, au scris cei care o condamnă pe Bianca de la Puterea Dragostei după ce au apărut imaginile cu ea în timp ce făcea videochat.

„Imaginile sunt editate, se vede că nu este ea! Bibi e mai slabă!”, a mai scris o urmăritoare care speră că Bianca de la Puterea Dragostei va bega și ea informațiile recent apărute în mediul online.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate