Nelson Mondialu nu a glumit! Livian a confirmat ca nu e fiul lui! Cum a reactionat concurentul de la "Puterea dragostei" cand a aflat

Livian a confirmat intr-un vlog ca nu este, intr-adevar, fiul lui Nelson Mondialu si ca nu a fost o gluma a sotului Lianei.


In articol:

"Ei bine, eu astazi o sa va lamuresc si o sa va explic toata situatia.

Foarte multi ati remarcat "Tu nu esti baiatul lui, nu ai reactiile lui". Nu m-ati pus pe ganduri.

Cand am aflat, toata frustrarea aia, negativitatea aia s-a adunat in mine.

Cand am aflat ca nu sunt baiatul lui s-a varsat tot.

N-am avut somn cateva nopti dupa ce mi-a zis si dupa am inceput sa ma analizez pe mine si sa il analizez pe el. Eu negam realitatea, ziceam ca e o caterinca din partea lui. Si am inceput sa-l analizez din cap pana in picioare", a reactionat Livian de la "Puterea dragostei".

Nelson a detonat bomba: Livian nu e copilul lui!

„La vârsta de 19 - 20 de ani, am suferit o inflamație la coloana vertebrală care mi-a afectat nervul. Și eu de atunci nu sunt activ, că sunt pasiv. În fine, domnilor, vreau să spun că Pop Nelson Mondial și Pop Nelson Beniamin nu sunt copiii mei, ceea ce a recunoscut-o chiar mama lor. Liana a recunoscut la spital. Mi-a zis că nu este copilul meu și mi-a zis, treaba ta. Și mie mi-a fost dragă.

I-am zis că lasă, ce crește în grădina noastră, e și al meu. Deci domnilor, ca să ne înțelegem, o să spuneți că Nelson, ești un ordinar, ești un mincinos, ești o bestie, pentru că copiii seamănă cu tine. Da, într-adevăr. Ia un câine, cumpără-ți un câine și vei vedea că fața ta ta se va transforma în acel câine. Uită-te că femeia cu care trăiești începe să aibă trăsăturile tale. Darămite copilul. Se coagulează în ADN-ul tău. Lobo și cu Beni nu sunt copiii tăi. Nu se supără, știu. La fiecare le-am spus acel lucru.

La vârsta când au avut majoratul le-am spus, ca să nu fie un șoc. Eu nu am nimic împotrivă ca ei să își găsească tatăl natural, căci în acte sunt recunoscuți de mine, la influența spiritului din mine. Cineva îmi spunea să îi recunosc, că nu voi duce povara asta, să știi că în sufletul tău. Eu cunosc părinții originali pe partea bărbătească.

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate